به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از بهترین و مغذیترین مشتقات پسته، کره پسته است. این کره محصول غذایی است که از حاصل آسیاب و برشته کردن پسته خام به همراه شکر و همچنین اضافه کردن برخی طعم دهندهها همانند هل تولید میشود.
اصطلاح کره به این محصول به این دلیل اطلاق میشود، زیرا در طی فرایند تولید، روغن پسته از آن جدا نمیشود و چربی محصول کاملا در آن باقی میمانند و باعث خمیری شدن کره میشود. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه کره پسته آشنا شوید.
بیشتربخوانید : طرز تهیه یک غذای خوشمزه خراسانی
تهیه این نوع کره در منزل کار بسیار سادهای است، تنها نکته در ساخت این دستور استفاده از پسته خام میباشد.
مغز پسته خام: ۳۰۰ گرم
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
آب گرم: نصف لیوان
۱. مهمترین نکته در تهیه کره پسته استفاده از مغز پسته خام و مرغوب است. پستههای تفت داده و نمکی مناسب تهیه این نوع کره نیست. همچنین در تهیه پسته باید توجه کرد که مرغوبیت و تازگی داشته باشد، زیرا برخی پستهها چربی کمتری دارند. در هر حال از هر نوع پستهای برای تهیه کره پسته میتوان استفاده کرد.
۲. تمام مغز پستهها را در آسیاب یا مخلوط کن ریخته تا کاملا له شوند. مقداری کمی آب گرم به آنها اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کنند. اگر حاصل مطلوب نبود، کمی دیگر به آن آب بیافزایید. مقدار اضافه کردن آب گرم کاملا بستگی به آن دارد که بخواهید کره به قوام مناسبی برسد. عسل و مقداری کمی نمک را به مخلوط کن اضافه کنید و اجازه دهید تا رسیدن به بافت مناسب مورد نطرتان بماند. سپس کره آمده شده را در ظرف دربدار مناسبی ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
به جای عسل از شکر نیز میتوانید استفاده کنید.
روغن و چربی موجود در پسته کاملا فاقد کلسترول است.
منبع: فرهنگ غذا
انتهای پیام/