پژمان گفت: قرارداد اعطای ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان وام و ۱۵ تا ۲۰ میلیون ودیعه با نرخ سود ۹ درصد به پروژه بازآفرینی به زودی در حضور وزیر راه و شهرسازی امضا خواهد شد.

وامبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، سید محمد پژمان معاون وزیر راه و شهرسازی در نشست مدیران کل استان‌ها در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تأکید بر اصلاحات و تغییرات جدی در طرح بازآفرینی شهری اظهار کرد: در طرح بازآفرینی و رویکرد‌های آن اصلاحاتی ایجاد شده است و برنامه هدف و نقشه راه تدوین می‌شود.

وی با تأکید براینکه محوری‌ترین موضوع شرکت بازآفرینی شهری، احداث مسکن است، بیان کرد: مهمترین موضوع در محلات هدف، توجه به مخاطرات ناشی از ناپایداری مسکن است و توجه به خدمات زیربنایی و روبنایی به تناسب آن باید انجام شود.

پژمان در ادامه با اشاره به بحث پروژه بازآفرینی و هدفمند شدن آن گفت: در حال حاضر ۲۷۰۰ محله هدف داریم که گفته شده هرسال ۱۰ درصد آن یعنی روی ۲۷۰ محله کار صورت بگیرد، که عدم تناسب با بضاعتمان دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: موافقتنامه اعتبارات مورد نیاز به زودی مبادله و اعلام خواهد شد، با این حال از استان‌ها می‌خواهیم از این محل اعتبارات کلیه دیون پروژه‌های قبلی خود را داده و سپس پروژه‌های نیمه تمام را تکمیل کنند و با اتمام پروژه‌ها موارد جدید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: قرارداد این موضوع نهایی شده و به زودی در حضور وزیر راه و شهرسازی امضا خواهد شد، طی این قرارداد جدید ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان وام و ۱۵ تا ۲۰ میلوین ودیعه را با نرخ سود ۹ درصد نهایی شده است.

پژمان افزود: وامی که قرار بود دولت یارانه اش را بدهد تا الان رقمی در خصوص یارانه تسهیلات توسط دولت اختصاص پیدا نکرده و در بودجه سال آینده هم چیزی منظور نشده است که در حال مذاکره هستیم تا ۲۵۰ میلیارد تومان یارانه این بخش را از منابع در اختیارمان پرداخت کنیم.


بیشتر بخوانید: مهار حاشیه نشینی استان خوزستان به بنیاد مسکن واگذار شد/ اتمام طرح مسکن مهر تا ۲ سال آینده


مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در نشست مدیران کل استان‌ها با وزیر راه و شهرسازی با اشاره به بحث سنددار کردن بنا‌ها در این طرح به عنوان بالاترین فعالیت گفت: با توافقی که با سازمان ملی زمین و مسکن در خصوص موارد تصرفی داشتیم موافقت شد تا اسناد این املاک برای سند زدن در اختیار شرکت بازآفرینی باشد و توسط این مجموعه انجام شود. بابت در اختیار گذاشتن اراضی، این زمین‌ها باید از سوی استان‌ها معرفی شده و شرکت بازآفرینی با افزایش سرمایه آن‌ها را در اختیار بگیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی دراین مورد گفت: نحوه استفاده از این اراضی به نحوی است که اگر بتوانیم برای ان ارزش افزوده ایجاد کنیم با کار کردن روی این موضوع از نتیجه آن می‌توانیم بهره ببریم.

انتهای پیام/

نوسازی بافت فرسوده ۲۷۰ محله با بضاعت شرکت بازآفرینی شهری تناسب ندارد 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار