فرجاله طالبی مدیر کل امور بینالملل دانشگاه فنی و حرفهای در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برگزاری اولین کارگاه مشترک با آلمان، اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفهای با همکاری موسسه آموزش مشاغل آلمان واقع دردورتموند (GBB)، مرکز اطلاعات فناوری انرژی تهویه و سرمایش (IKKE) مستقر در دویسبورگ و انستیتو طراحی مشاغل نوآور (FIAP) مستقر درکلزنگرشن اولین کارگاه مشترک را با حضور نمایندگان شرکتهای مذکور و تدریس پرفسور کارستن بیرمان امروز ۷ اسفند ۹۷ برگزار میکند.
وی افزود: این کارگاه با حمایت وزارت آموزش و تحقیقات آلمان در چارچوب پروژه جهانی IRAN- CC، تفاهم نامهای که سه ماه پیش با آلمان امضا شد و در زمینههای سرمایشی، گرمایشی و تهویه است.
طالبی اظهار کرد: این اولین کارگاه در این چارچوب است. از تمام مراکز در سراسر ایران که رشتههای مرتبط مثل تاسیسات، مکانیک، برق و الکترونیک دارند استعلام کردیم و سایتی را قرار دادیم که افراد در آن سامانه ثبت نام کردند.
مدیر کل امور بین الملل دانشگاه فنی و حرفهای گفت: بر اساس شاخصهایی که با همکاری معاونت آموزشی تعیین شد، انتخاب این افراد از مراکز مختلف بود. در نهایت از بین حدود ۱۰۰ نفر داوطلب، ۳۰ نفر بر اساس تخصص، رشته، سن و میزان آشنایی به زبان که جزو مهمترین شاخصها بود و این که در این زمینه سابقه تدریس داشته باشند، انتخاب شدند.
وی بیان کرد: بنابراین بر اساس شناختی که آلمانیها از افراد پیدا میکنند و با مشارکتی که خواهند داشت، همچنین طرح سوالات در زمینههایی از جمله تکنولوژی نو که تخصص در آن مطرح است، ۱۵ نفر از اساتید برتر در این ۳ حوزه انتخاب شدند که سپتامبر ۲۰۱۹ در دوره آموزشی که در آلمان برگزار میشود، شرکت خواهند کرد.
طالبی گفت: طبق توافق انجام شده، هزینه کارگاه و دورهای که برگزار میشود بر عهده وزارت آموزش و تحقیقات آلمان خواهد بود. این کارگاه استارت کار در این حوزه است و بر اساس تفاهم نامهای که با چند مرکز مثل GBB و IKKE و وزارت آموزش و تحقیقات آلمان منعقد شد این برنامهها در حوزههای مختلف ادامه پیدا میکند؛ همچنین قرار شد نیازهای آموزشی را برای مدرسان اعلام کنیم که بر اساس آن برنامههای بعدی برای نیازهای ما تعیین شده و دورههای مشابهی در ایران و آلمان برای زمینههای مختلف و در رشتههای دیگری که نیاز داریم انجام خواهد شد. البته در این راستا تمرکز بیشتر در تقویت و توانمند سازی مدرسان است.
انتهای پیام/