به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گرانولا را می توان یکی از مقویترین و مفیدترین تنقلات بنامیم. این خوراکی خوشمزه که معمولا ترکیبی است از غلات سبوس دار، انواع مغزها و میوهها یک پکیج کامل از مواد مغذی میباشد که بدن ما به آن احتیاج دارد از انواع ویتامینها و مواد معدنی گرفته تا فیبر و …
از طرفی گرانولا سیر کننده هم میباشد و به عنوان صبحانه یا میان وعده با ماست، شیر سالاد میوه یا حتی به تنهایی نوش جانش کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه گرانولای خوشمزه با بادام و کشمش آشنا شوید.
جو پرک: ۳ پیمانه
بادام: ۱و نیم الی ۲ پیمانه
کشمش یا مویز: ۱/۲ الی ۱ پیمانه
روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
عسل: ۱/۴ پیمانه
شکر قهوه ای: ۱/۴ پیمانه
۱. برای تهیه این گرانولای خوشمزه کافیست تا داخل یک کاسه بزرگ نمک، عسل و روغن را خوب با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.
۲. حالا بادامها را داخل یک کیسه پلاستیکی بریزید و با گوشتکوب بکوبید تا کاملا خرد شوند.
۳. بعد بادام خرد شده، جو پرک و شکر قهوهای را داخل یک کاسه دیگر خوب هم بزنید تا به طور یکنواخت مخلوط شوند.
۴. حالا مخلوط مواد خشک را به مخلوط عسل و روغن اضافه کرده خیلی خوب و با دقت هم بزنید تا همه مواد خشک به مخلوط عسل و روغن آغشته شوند.
۵. داخل سینی فر یک کاغذ روغنی بگذارید و مواد را روی آن به صورت یکنواخت پخش کنید.
۶. حالا سینی را برای مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردید بگذارید تا برشته و طلایی شوند. در طول این مدت ۲ الی ۳ بار سینی را بیرون بیاورید و مواد را هم بزنید و باز پخش کنید و داخل فر بگذارید تا همه مواد به طور یکنواخت طلایی شوند.
۷. وقتی گرانولا به اندازه دلخواهتان برشته و تیره شد آن را از داخل فر بیرون بیاورید و کشمشها را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
۸. حالا گرانولا را از روی کاغذ روغنی بردارید و داخل یک ظرف درباز بگذارید تا سرد شود. در طول سرد شدن هم چند بار همشان بزنید تا به هم نچسبند دقت کنید که در ظرف در طول سرد شدن باز باشد تا گرانولا نم نکشد. وقتی گرانولا کاملا سرد شد میتوانید داخل یک ظرف دربسته به مدت طولانی از آن نگهداری کنید.
منبع: دو نفره
انتهای پیام/