به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، دوریشی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کرمانشاه گفت: آب،اصلیترین سرمایه استان برای توسعه است و سدها و مخازن آبی، میتوانند جاذبههای بسیار خوبی برای سرمایه پذیری باشند.
وفایی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه افزود: همه برنامهها باید در راستای ارتقای معیشتی و رفاهی مردم هدایت شوند.
وی ارتقای سطح رفاهی را مستلزم اشتغال و اشتغال را در گرو تولید و سرمایه گذاری ایجاد شده دانست و گفت: با وجود منابع غیرمالی مانند آب و نیروی جویای کار فراوان و بیکاری بسیار بالای استان،میتوان با مدلهای علمی با وجود همه تنگناها، ضمن تقویت بعد نظارت به اهداف طراحی شده دست یافت.
وفایی،جدی گرفتن مقوله نظارت و هدفمند کردن منابع مالی،را جزو برنامههای اصلی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان دانست و استفاده از مدلهای علمی در تبیین نیازها، تحقق منابع مالی را مشروط به داشتن برنامههای کارشناسی محور و مدون در بخش آب دانست.
وی با اشاره به اینکه بیشترین اتلاف آب در بخش کشاورزی است و اینکه کشاورزی محور توسعه استان تلقی شده است، لزوم مدیریت یکپارچه، مدیریت همگام و هم فهمی برای غلبه بر مشکلات را،ضروری قلمداد کرد.
وی با اشاره به الزام تفکر مدیریت یکپارچه در راس برنامههای کارگروه آب و کشاورزی، اسستفاده از روشهای آبیاری مدرن بر اساس شرایط اقلیمی مناطق خشک برای صرفه جویی بیشتر در آب کشاورزی را، بسیار مهم دانست.
حاتمی داشتن برنامههای مدون و مدیریت صحیح را، عاملی برای ورود سرمایه گذاران در فرصتهای ایجاد شده و بهبود فضای کسب و کار در بخش آب دانست و با برشمردن اعمال کنشگرانه در برون رفت از فضای اداری پرتنش و ورود به فضای تعاملی، رفع موانع تخصیص را، عاملی برای ترویج کنشگری قلمداد کرد.
انتهای پیام/ز