به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،علیرضا تختشاهی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه از شناسایی ۳۵ هزار انشعاب غیرمجاز آب در استان خبر داد و گفت : از این تعداد ۱۹ تا ۲۰ هزار انشعاب غیرمجاز مربوط به شهر کرمانشاه است.
وی عمده این انشعابات غیرمجاز را مربوط به حواشی شهر خصوصا شرق و غرب استان دانست و گفت : در دو شهرک کرناچی و سپس نوکان بیشترین تعداد انشعابات غیرمجاز را داریم.
مدیرعامل شرکت آبفای کرمانشاه با اشاره به شیوههای متعددی که برای ساماندهی این انشعابات غیرمجاز وجود دارد، افزود: تا جایی که امکان دارد تلاش میکنیم این انشعابات را دائمی و قانونی کنیم.
وی انشعابات غیرمجاز را یکی از دلایل بالا بودن هدر رفت آب در کرمانشاه دانست و یادآور شد: کرمانشاه از استانهای با هدررفت بالای آب در کشور است.
تختشاهی در ادامه از تفاوت قابل توجه هزینه تمام شده آب و رقمی که از مشترکان اخذ میشود یاد کرد و ادامه داد: در صورتی که بهای تمام شده هر مترمکعب آب بین هزار تا ۱۲۰۰ تومان است، اما با قیمت کمتر از ۴۰۰ تومان به مردم فروخته میشود.
وی با بیان اینکه این شرکت روی هر مترمکعب آب بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ تومان زیان میدهد، گفت: این زیان در حال افزایش هم هست، زیرا هزینه تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز برای تولید آب نیز بالا رفته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه از مطالبات ۲۶ میلیارد تومانی این شرکت از مشترکین هم خبر داد و گفت: این مطالبات مربوط به مشترکین خانگی، تجاری، بیمارستانها، ادارات، یگانهای نظامی و ... است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه در ادامه اشارهای هم به وضعیت تصفهخانههای فاضلاب کرمانشاه داشت و اظهار کرد: هم اکنون هشت تصفیهخانه در دست بهرهبرداری داریم و چند پروژه دیگر نیز در حال ساخت است.
تختشاهی تاکید کرد: یکی از این تصفیهخانهها مدول دوم تصفیهخانه فاضلاب پاوه است که برای دهه فجر آماده بهرهبرداری است، اما، چون قصد داریم این پروژه را با حضور وزیر نیرو افتتاح کنیم، بهرهبرداری از آن در اسفندماه انجام خواهد شد.
وی تاکید کرد: تصفیهخانه فاضلاب روانسر نیز در مراحل نهایی کار است و سال ۹۸ به بهرهبرداری خواهد رسید.
به گفته این مسئول، تصفیهخانه فاضلاب هرسین نیز در مراحل نهایی کار است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه با اشاره به شروع کار ساخت تصفیهخانه فاضلاب شهر سرمست، عنوان کرد: کار تصفیهخانههای فاضلاب کرند، سنقر و صحنه نیز به زودی آغاز خواهد شد.
تختشاهی معتقد است، برای تکمیل تصفیهخانههای در دست اقدام استان نزدیک به ۱۰۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و اکثر این پروژهها در سالهای ۹۷ و ۹۸ اجرایی میشود.
وی در پایان اشارهای هم آسیبهای ناشی از زلزله به زیرساختهای آب و فاضلاب استان داشت و گفت: زیرساختهای ما در جریان زلزله بیشترین آسیب را دید که میزان خسارت وارد شده ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیارد تومان بود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه با بیان اینکه ۷۰ تا ۸۰ درصد تاسیسات فاضلاب شهر سرپلذهاب بر اثر زلزله از بین رفت، یادآوری کرد: بخشی از این تاسیسات نیز در جریان آواربرداری آسیب دید.
تختشاهی افزود: با وجود همه این مشکلات تمام مدت در شهرهای زلزله زده پای کار بودیم تا آب مورد نیاز برای مردم تامین و فاضلاب آنها به شیوه بهداشتی جمعآوری شود .
انتهای پیام/د