به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بیژن حیدریزاده، مدیر پایگاه میراث جهانی شوش گفت: براساس شرح وظایف تعیینشده برای پایگاه جهانی شوش، ارتقای سطح کمی و کیفی موزه از وظایف اصلی و از تعهدات این پایگاه به یونسکو محسوب میشود که در همین راستا این پایگاه از ابتدای شکلگیری نسبت به ساماندهی انبارهای اشیاءِ تاریخی و موزه اهتمام داشته است.
وی در ادامه با بیان اینکه در راستای فعالیتهای پیشین و طی یک برنامه زمانبندیشده فاز اول ساماندهی کیفی و کمی سالنهای موزه شوش آغاز و تا چند روز آینده به پایان خواهد رسید اظهار داشت: در این فاز اقداماتی از قبیل: بهبود سیستم گرمایشی و سرمایشی، ارتقاء سطح کلی موزه، نورپردازی و چیدمان اشیاء دوره هخامنشی مورد توجه قرار گرفتهاند.
حیدری زاده بیان کرد: در سالن مربوط به بخش هخامنشی سکوهایی آجری برای نمایش آثار موجود در انبارها واشیاء مرمت شده اخیر ایجاد شده است و پس از این اقدامات، تعداد زیادی از اشیاءِ ارزشمند پیش از تاریخی، ایلامی، هخامنشی، پاتی، ساسانی و اسلامی در شرایطی بهتر به بازدیدکنندگان و پژوهشگران عرضه خواهد شد.
مدیر پایگاه میراث جهانی شوش، موزه شوش را یکی از مکانهای دیدنی استان خوزستان و گنجینهای از سالها تمدن ایران اسلامی دانست و اذعان داشت: این موزه در سال ۱۳۴۵ شمسی به منظور نمایش دادن آثاری از حدود ۱۶۰ سال کاوشهای باستانشناسی شوش، چغازنبیل و دیگر استانهای مجاورساخته شده است و در باغی وسیع قرار دارد.
این مقام مسئول در ادامه افزود: موزه شوش مجموعهای ارزشمند در حوزه تاریخ و فرهنگ کشور و یکی از اصلیترین مراکز فرهنگی، تاریخی و باستانی است که سالانه بازدیدکنندگان بسیاری از سراسر جهان از آن استقبال میکنند.
بیژن حیدریزاده اظهار کرد: ساختمان موزه شوش متشکل از ۴ سالن اصلی بزرگ است که آثاری از دورههای پیش از تاریخ تا دوره اسلامی را در برگرفته است؛ علاوه بر آن، ۲ سالن جانبی در کنار سالنهای اصلی قرار دارند که یکی از این ۲ سالن مختص به معرفی آثار و ارائه اطلاعات تاریخی و گردشگری است و دیگر سالن جانبی نیز در دستور کار آینده پایگاه برای نمایش آثار باستانی است.
انتهای پیام/گ