مدیر عامل برق منطقه‌ای فارس گفت: افزون بر ۲۵۰ مورد موافقت نامه برای ساخت نیروگاه جدید خورشیدی در استان صادر شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عبدالعزیز کریمی مدیر عامل برق منطقه‌ای فارس بیان کرد: هیچ مشاور، پیمانکار و نیروی متخصص خارجی در حوزه برق نداریم.

وی با اشاره به اینکه در سال ۵۷ تا حدود ۳ سال عمده فعالیت‌های حوزه صنعت برق از برنامه ریزی، تولید، طراحی، مهندسی ساخت تجهیزات نصب و اجرا بهره برداری توسط مشاورین و پیمانکاران خارجی انجام می‌شد، ادامه داد: اکنون به برکت انقلاب سال هاست که هیچ مشاور و نیروی خارجی نداشته و متخصص داخلی تمام این حوزه‌ها را انجام و در دست گرفته اند.

کریمی تصریح کرد: در سال ۵۷ جمعیت استان فارس چیزی حدود ۲ میلیون نفر بوده، اما اکنون براساس آخرین سرشماری جمعیت استان با ۲.۵ درصد رشد به حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر رسیده است.

وی با بیان اینکه صنعت برق به عنوان یکی از اساسی‌ترین زیرساخت‌های توسعه در استان فارس رشد قابل توجهی داشته است، افرود: شاخص‌ها نشان می‌دهد که در صنعت برق بیش از آمار جمعیت پیشرفت داشته ایم.

مدیر عامل برق منطقه‌ای فارس ادامه داد: در سال ۵۷ در استان فارس حدود ۱۹۰ مگاوات ظرفیت نیروگاهی وجود داشت که به شکل جزیره‌ای کار تولید برق را انجام می‌دادند، اما اکنون ظرفیت نیروگاهی با ۳۰ برابر افزایش به بیش از ۴ هزارو ۸۰۰ مگاوات رسیده است.

وی با اشاره به افزایش طول شبکه‌های انتقال و توزیع و تعداد مشترکین و روستا‌هایی که از برق استفاده می‌کنند میزان تولید به ازای هر نفر یا سرانه تولید، گفت: در سال ۵۷ در استان فارس ۱۷۸ روستا از نعمت روشنایی برخوردار بودند، اما این عدد ۱۸ برابر شده و به ۳هزار و۲۵۱ روستا رسیده و اکنون به جز روستا‌های بین راهی با کمتر از ۵ خانوار هیچ روستای بدون برقی نداریم.

کریمی با بیان اینکه امروزه انرژی برق به عنوان یک انرژی کاملا پاک توانسته جایگزین انرژی‌های فسیلی و سایر انرژی‌ها شود، یادآور شد: در آستانه انقلاب هیچ چاه آب که با انرژی برق کار کند وجود نداشت، اما اکنون در استان فارس ۴۳ هزار مشترک کشاورزی برق داریم که به جای گازوئیل از برق استفاده می‌کنند.

این مسئول در عین حال گفت: در حال حاضر بیش از ۲۵۰ مورد موافقت نامه برای ایجاد و احداث نیروگاه جدید خورشیدی صادر شده است.

وی در خصوص آمار مشترکین که در سال ۵۷ که حدود ۲۱۰ هزار مشترک بوده اشاره و افزود: به برکت انقلاب اسلامی این آمار امروز ۱۹ برابر شده و به ۲ میلیون مشترک افزایش یافته است.

مدیر عامل برق منطقه‌ای فارس گفت: تولید سرانه برق در سال ۵۷ حدود ۲۳۴ کیلو وات ساعت در سال بوده که اکنون به ۴هزارو ۴۸۰ کیلو وات ساعت در سال رسیده است.

وی با اشاره به اینکه به همان میزان که در مصرف برق رشد کرده ایم به همان انداره در تولید نیز رشد داشته ایم، تصریح کرد: میزان تولید برق در استان بیش از مصرف رشد داشته به همین دلیل استان فارس به عنوان صادرکننده برق به سایر استان‌ها قلمداد می‌شود.

کریمی با بیان اینکه در صنعت برق در بحث کیفیت از دو جنبه پایداری برق، نوع و کیفیت تولید پیشرفت داشته ایم، اضافه کرد: اگر قرار باشد این صنعت با گذشته مقایسه شود کاری غیر قابل مقایسه بوده چرا که کمترین قطعی برق داریم و شاخص‌ها و آمار‌ها نشان می‌دهند که ما کمبود برق ناشی از کمبود تولید و ناپایداری برق نداریم.

 

منبع: خبرگزاری مهر

انتهای پیام/چ

ساخت نیروگاه جدید خورشیدی در استان فارس

برچسب ها: وزارت نیرو ، برق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.