به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،علیرضا احمدی معاون ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور و دبیر کارگروه ساماندهی مراکز اسقاط در چهارمین جلسه کارگروه نوسازی ناوگان حمل و نقل استان سیستان و بلوچستان گفت: در استان سه مرکز اسقاط خودرو وجود دارد که از تجهیزات، امکانات و شرایط خوبی برخوردارند.
احمدی گفت: حمایت از این مراکز با توجه به سرمایه گذاری سنگینی که در آن صورت گرفته ضروریست و لازم است تمهیداتی اتخاذ شود تا اسقاط خودروهایی که در استان باید انجام شود صرفاً در این مراکز صورت پذیرد تا ضمن ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی، صرفه اقتصادی مورد نظر نیز فراهم شود.
وی با تشریح وظایف و مسئولیتهای ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور اظهار داشت: احداث مراکز جدید با نظر اعضای کارگروه استانی انجام میپذیرد که در صورتی که هر یک از دستگاههای عضو بنا بر دلایلی با این موضوع مخالف باشد امکان تأسیس آن وجود نخواهد داشت.
علی خانقائی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان و دبیر کارگروه نوسازی ناوگان حمل و نقل استان نیز گفت: بر اساس اطلاعات سامانه کارت هوشمند، ناوگان حمل و نقل استان از لحاظ سن از وضعیت مطلوبی در کشور برخوردار است و در حال حاضر ۵۴۴۹ دستگاه ناوگان باری برون شهری با میانگین عمر یازده و هفت دهم و ۶۵۶ دستگاه اتوبوس با میانگین عمر یازده و شش دهم سال در استان در حال فعالیت هستند.
خانقائی ادامه داد: در استان ۶۲۱ دستگاه ناوگان مینی بوسی داریم که عمده آنها در جنوب استان و در مسیرهای روستایی فعالیت میکنند و با میانگین عمر بیست و دو و چهار دهم سال، فرسوده و دارای عمر بالا محسوب میشوند و باید شرایطی فراهم کنیم تا مالکین این ناوگان به جهت ایمنی و ارائه خدمات مطلوب به مردم راغب به نوسازی گردند.
لازم به ذکر است چهارمین جلسه کارگروه نوسازی ناوگان حمل و نقل استان در ۸ بهمن ماه جاری با حضور احمدی معاون ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور و دبیر کارگروه ساماندهی مراکز اسقاط و همچنین حضور دستگاههای متولی از جمله اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، اداره کل حفاظت محیط زیست، پلیس راهور نیروی انتظامی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره کل گمرکات استان، شهرداری زاهدان و مدیران مراکز اسقاط خودرو در استانداری سیستان و بلوچستان تشکیل شد.
انتهای پیام/ی