به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالها طول کشید تا توانستم بهترین دستور تهیه اگ ناگ ( یا همان معجون تخم مرغ) را به دست بیاورم. ولی حالا هر فردی که به من میرسد، میپرسد این معجون خوشمزه را چطور درست کردی و یا از کجا خریدی. من به خاطر سلامت و بی زیان بودن آن، اگ ناگ درست میکنم.
درست کردن اگ ناگ اندکی زحمت داشته، ولی ارزش نتیجه را دارد و بعد از خوردن آن، دیگر هیچوقت این معجون را از بیرون نخواهید خرید. زمان تهیه اگ ناگ، ۲۰ دقیقه و زمان پخت آن، ۸ دقیقه است. معجون تخم مرغ، پس از ۶ ساعت و ۲۸ دقیقه، آماده سرو خواهد بود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این اگ ناگ خوشمزه را بیاموزید.
مواد لازم برای تهیه اگ ناگ
شیر: ۴ پیمانه
میخک کامل: ۵ دانه
وانیل تازه: ۱/۲ قاشق چای خوری
دارچین: ۱ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ: ۱۲ عدد
شکر: ۱و ۱/۲ پیمانه
خامه کم کالری: ۴ پیمانه
عصاره وانیل: ۲ قاشق چای خوری
جوزهندی: ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه اگ ناگ
۱. برای تهیه اگ ناگ، اول شیر و میخک را به همراه نصف قاشق چای خوری وانیل تازه و دارچین، در یک ماهی تابه که از پیش، داغ کردهاید، میریزیم. سپس به مدت پنج دقیقه فرصت میدهیم تا مخلوط با شیر به آرامی جوش بیاید.
۲. حال در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها و شکر را میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا پفکی شود. سپس مخلوط شیر را به آرامی داخل تخم مرغها ریخته و همان طور که آن را میریزیم، هم میزنیم تا کاملا ترکیب شود. سپس ترکیب را روی شعلهی کم، به مدت سه دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزد و غلیظ شود.
۳. مراقب باشید این مواد، جوش نیایند و قل نزنند. اکنون دانههای درسته میخک را از داخل آن در بیاورید و اجازه دهید یک ساعت بماند تا سرد شود.
۴. حال خامه و دو قاشق عصاره وانیل و جوز را در آن مخلوط کنید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا آماده خوردن شود.
منبع: مجله قرمز
انتهای پیام/