به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بادمجان کبابی، طعمی لذیذ و متفاوت داشته و به ویژه در فصل سرما، خوردن آن خالی از لطف نیست. امروز تصمیم داریم روش تهیهی سوپی متفاوت با بادمجان کبابی را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این سوپ، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
بادمجان متوسط: دو عدد
روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری
پیاز خلالی شده: دو پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیر رنده شده: ۶ حبه
فلفل قرمز: کمی
آب مرغ: ۶ پیمانه
آب لیمو: ۴ قاشق غذاخوری
رندهی پوست لیموترش: نصف قاشق چایخوری
آویشن: یک قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
روی پوست بادمجانها سه برش طولی ایجاد کرده و آنها را داخل سینی قرار میدهیم. سینی را به مدت سه تا چهار دقیقه داخل فر قرار میدهیم. وقتی یک طرف بادمجانها کبابی شد، آنها را میچرخانیم و چهار دقیقه دیگر زمان میدهیم تا کاملا کبابی شوند؛ سپس آنها را پوست گرفته و خرد میکنیم.
سه قاشق روغن زیتون را در ظرفی ریخته روی حرارت متوسط قرار میدهیم. پیاز را اضافه کرده و به مدت هفت تا هشت دقیقه تفت میدهیم. نمک و فلفل را به همراه فلفل قرمز، سیر و بادمجان به مواد قبلی افزوده و پس از مخلوط کردن، به مدت پنج دقیقه اجازه میدهیم تا روی حرارت ملایم بماند.
مخلوط به دست آمده را داخل مخلوط کن ریخته و اجازه میدهیم یکدست شود. سه قاشق آبلیمو یا بیشتر (بسته به ذایقه شما) به مواد اضافه میکنیم. رندهی پوست لیموترش و دو قاشق روغن زیتون را میافزاییم.
آب مرغ را در قابلمهای مناسب ریخته مواد سوپ را به همراه آویشن، به آن اضافه میکنیم و پس از مخلوط کردن، اجازه میدهیم تا سوپ، جا بیفتد.
سوپ آماده شده را در ظرفی مناسب ریخته و با جعفری خرد شده، تزیین میکنیم.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/