سرپرست فرمانداری شهرستان چابهار گفت: آماده سازی زیرساخت‌های اینترنت، جاده دو بانده، برق، آبرسانی شبانه روزی، تامین امکانات رفاهی و ساخت بازارچه مسافر و بار مرز ریمدان این شهرستان از ضرورت هاست و باید در آن تسریع شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، رحمدل بامری سرپرست فرمانداری شهرستان چابهار در بازدید از مرز ریمدان اظهار داشت: اگر بازارچه مرزی ریمدان با آن شرایط اسمی و رسمی خودش فعال شود در بُعد صادرات و واردات چابهار و استان سیستان و بلوچستان از مزایای آن بهره‌مند خواهند شد.

وی افزود: مرز ریمدان یکی از امید‌های اشتغال افراد حوزه دشتیاری، پلان و چابهار است و می‌تواند درد و رنج، خسارت‌های خشکسالی و آمار بیکاری را در منطقه کاهش دهد.

سرپرست فرمانداری چابهار از عدم پیشرفت قابل توجه در زمینه زیرساخت‌های اینترنت، ساخت پایانه مرزی، رفع مشکلات برق و دیگر کمبود‌های مرز ریمدان انتقاد کرد و گفت: بعد از گذشت سال‌ها هیچ توجیهی ندارد این مرز رسمی فاقد اینترنت، جاده دو بانده، امکانات رفاهی و زیرساخت‌های جابجایی رسمی کالا و مسافر باشد.

وی ادامه داد: در این بازدید نشستی به منظور بررسی مسائل و مشکلات بازارچه مرزی ریمدان در محل بازارچه تشکیل شد و قرار است مشکلات آن به قید فوریت در مرکز استان و پایتخت رسیدگی شود.

بامری ادامه داد: از جمله مصوبات مهم این نشست رفع نواقص و افزایش توان ظرفیت برق توسط امور برق نگور، راه اندازی بستر فیبر نوری و فعال سازی اینترنت مورد نیاز بازارچه و گمرک ریمدان از سوی مخابرات است.

وی تصریح کرد: مرز رسمی ریمدان در محدوده بخش دشتیاری از توابع شهرستان چابهار سیستان و بلوچستان فرصتی ارزشمند برای صادرات کالا و ایجاد اشتغال است و هیچ گاه تهدیدی برای مردم و دولت نیست.

سرپرست فرمانداری چابهار گفت: طول مسیر مرز ریمدان تا چابهار ۱۲۰ کیلومتر است و به دلیل نبود اینترنت برای ثبت بار در ریمدان نماینده گمرک هر روز مسیر ۲۴۰ کیلومتری رفت و برگشت را با هزینه صاحبان کالا‌ها می‌پیماید و معطلی و سایر هزینه‌ها نیز جای خود دارد.

وی با بیان اینکه بازارچه مرزی ریمدان در سال ۱۳۸۷ افتتاح شده و نباید بعد از گذشت حدود ۱۰ سال فاقد اینترنت و حتی دکل تلفن همراه برای انجام کار‌های اینترنتی باشد، خاطرنشان کرد: چنانچه فیبر نوری در گمرک این بازارچه راه اندازی و تجهیزات لازم برای صادرات و واردات کالا نصب شود بسیاری از مشکلات صادر کنندگان مرتفع خواهد شد.

بامری استقرار نمایندگی ادارات گمرک، استاندارد، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و دامپزشکی در مرز ریمدان را خواستار شد و افزود: این اقدام می‌تواند به صادرات و واردات رونق دهد.

وی گفت: آب مورد نیاز بازارچه مرزی ریمدان با تانکر سیار تامین می‌شود و برای رسیدن آب شبانه روزی نیازمند اعتبار و اجرای خط انتقال آب به طول ۲۳ کیلومتر است.

سرپرست فرمانداری چابهار بیان کرد: بازارچه مرزی ریمدان امکانات لازم رفاهی را برای استراحت و پذیرایی رانندگان و سرمایه گذاران ندارد و فقط یک اتاق برای چند نفر با امکانات محدود آماده شده است.

بازارچه ریمدان در فاصله ۵۰ کیلومتری از جاده اصلی چابهار- راسک واقع شده و تا چابهار ۱۲۰ کیلومتر فاصله دارد.

 

انتهای پیام/پ

 

برچسب ها: راهداری ، حمل و نقل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.