یک متخصص داخلی درباره علت سرفه‌های مدام در آخر شب و راه‌های درمان آن توضیحاتی داد.

علی ارغوانی متخصص داخلی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: برخی افراد به محض اینکه سرشان را روی بالش می‌گذارند دچار سرفه‌های مزمن می‌شوند و شبانه این عارضه به سراغشان می‌آید؛ تداوم سرفه بیش از چهار هفته نیاز به پیگیری و مراجعه به پزشک دارد.

این متخصص داخلی درباره علت تشدید سرفه‌های شبانه در افرادی که زمینه ابتلا به هیچ گونه بیماری زمینه‌ای را ندارند، گفت: علت سرفه‌های مزمن شبانه به سه دسته عمده از قبیل سینوزیت و ترشحات پشت حلق، ریفلاکس معده (بازگشت اسید معده) و بیماری‌های انسدادی ریه مانند COPD و آسم تقسیم بندی می‌شود.


بیشتر بخوانید: طول دوره سرماخوردگی را کاهش دهید + اینفوگرافی


علت سرفه‌های مدام در آخر شب چیست؟

ارغوانی با بیان اینکه تداوم سرفه بیش از چهار هفته نیاز به پیگیری و مراجعه به پزشک دارد، عنوان کرد: بیماری‌های سینوزیت و ترشحات پشت حلق و ریفلاکس معده از عمده‌ترین دلایل سرفه‌های شبانه هستند بنابراین به افراد توصیه می‌شود اگر سرفه‌های شبانه آن‌ها بیش از چهار هفته طول کشید حتما جهت عکس و رادیوگرافی از سینه و ریه به پزشک مراجعه کنند.

مصرف آویشن را در درمان سرفه فراموش نکنید

وی ادامه داد: هنگامی که افراد دچار سرفه‌های شبانه شدند می‌توانند با مصرف برخی درمان‌های خانگی مانند آویشن و عطر پیچک سمی، شربت ضد سرفه، انجام بخور و کاهش میزان مصرف غذا‌های شبانه به بهبود سرفه‌های شبانه کمک کنند؛ افرادی که دچار  بیماری‌های زمینه‌ای مانند آنفلوآنزا و سرماخوردگی هستند دچار سرفه‌های شبانه می‌شوند.

 این متخصص داخلی افزود: سرفه‌های شبانه در افرادی که دچار آنفلوآنزا و سرماخوردگی هستند ایجاد عارضه می‌کند برای مثال ممکن است فرد دچار فتق، شکستگی دنده، بی‌اختیاری ادرار، خونریزی وغیره شود که به این افراد هشدار داده می‌شود سرفه‌های شبانه را جدی بگیرند و جهت پیشگیری از بروز عارضه به پزشک مراجعه کنند.


بیشتر بخوانید: ۷ راهکار برای درمان فوری سرماخوردگی+ اینفوگرافی


علت سرفه‌های مدام در آخر شب چیست؟

ارغوانی تشریح کرد: یکی از بهترین راه‌ها برای کاهش سرفه‌های ناشی از برگشت اسید معده به مری، بالا بردن سر هنگام خواب است؛ انتخاب یک بالش مناسب راه حل ساده‌ای است که در اینجا به کمک شما خواهد آمد؛ همچنین می‌توانید از یک دستگاه بخور در محیط خوابتان استفاده کنید.

مایعات؛ درمانی سریع در رفع سرفه

وی یادآوری کرد: برای درمان سرفه‌های خشک در شب، در طی روز و مخصوصا چند ساعت قبل از خواب حتما به مصرف مایعات توجه ویژه داشته باشید، مصرف مایعات مخصوصا نوشیدنی‌های گرم با نرم کردن خلط گلو، سرفه‌ها را کاهش خواهند داد،  قبل از خواب از شربت ضد سرفه و یا آبنبات نعنایی مخصوص سرماخوردگی و گرفتگی‌های مجاری تنفسی استفاده کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی سرخه
۲۳:۵۹ ۰۹ تير ۱۳۹۹
چطور میتونم ادرس این دکتر علی ارغوانی متخصص داخلی رو پیدا کنم
اگه میشه ؟باتشکر