به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد مهدی رزمجو مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی علوم پزشکی شیراز گفت: پیرو نتایج دریافتی از آزمایشگاه کنترل غذا و دارو و حسب صدور حکم قضایی دادستان شهرستان فیروزآباد مبنی بر تعطیلی واحدهای تولیدی متخلف، ۵ واحد متخلف تولیدکننده عرقیات سنتی غیرمجاز بخش میمند به دلیل کاربرد اسانس مصنوعی، از سوی کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز تعطیل شدند.
وی، این اقدام را به دلیل اهمیت تولید محصولات ایمن، سالم و رعایت سلامت مصرف کنندگان به عنوان مهمترین وظایف سازمانهای نظارتی و تولیدکنندگان دانست و افزود: منطقه میمند، قطب کشت، تولید گل و گلاب در استان محسوب میشود و دارای نقش اقتصادی موثر و اشتغال و گردشگردی است.
رزمجو ادامه داد: در همین راستا برای جلوگیری از بروز تقلب و رقابتهای ناسالم در صنعت گلاب و عرقیات گیاهی و ضربه اقتصادی به وجهه ملی این محصولات، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز علاوه بر ارزیابی این محصولات از جنبه میکروبی و شیمیایی، موفق به راه اندازی روش شناسایی اسانس مصنوعی از اسانس طبیعی در محصول گلاب شده است.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: بر اساس نتایج نمونه برداری از محصولات واحدهای تولیدی، استفاده از اسانس مصنوعی در تولید گلاب به تایید رسید و در پی هماهنگی با دادستان منطقه، با واحدهای متخلف برخورد و مطابق با قوانین تعطیل شدند.
وی اضافه کرد: مصرف کنندگان در زمان خرید گلاب و عرقیات لازم است به پروانه ساخت محصولات توجه و از محصولات دارای مجوز از سازمان غذا و دارو استفاده کنند.
انتهای پیام/چ