در این مطلب طرز تهیه خورش بامیه را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بامیه از میوه‌هایی است که بیشتر در جنوب کشور وجود دارد و استفاده می‌شود. اما از آنجایی که بسیار خوشمزه و لذیذ است خورشت آن را در بیشتر استان‌ها تهیه می‌کنند.

طرز تهیه خورش بامیه با گوشت

مواد لازم جهت تهیه خورش بامیه:

بامیه: ۸۵۰ گرم
گوشت ماهیچه یا مغز ران گوساله: ۸۵۰گرم
آبلیمو: ۴ قاشق سوپ خوری
پیاز سرخ شده: ۴ قاشق
رب گوجه: ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه خورش بامیه:

بعد از شستن گوشت آن را قطعه قطعه می‌کنیم و با پیاز سرخ شده تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت عوض شود، سپس آن‌ها را در قابلمه می‌ریزیم و می‌گذاریم با مقداری آب روی حرارت کم بپزد و گوشت‌ها کامل بپزند.

۲. از طرف دیگر بامیه‌ها را می‌شوریم فقط باید حتما چوب‌های ته آنرا بگیریم، قبل از آنکه بامیه‌ها را به خورشت اضافه کنیم باید آن‌ها را در ظرف آب جوش همراه با کمی نمک بریزیم و بگذاریم تا بپزد. باید حواسمان باشد تا بامیه‌ها زیاد پخته نشود تا لیز نشوند.

۳. رب و آب لیمو و نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده بعد از حدود ۲۰دقیقه بامیه‌ها را به خورشت اضافه کرده تا جا بیفتد.

منبع: برترین‌ها

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.