در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع کتلت متفاوت و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ابتدا هویج و پیاز را رنده می کنیم.گشنیز و جعفری را خرد می کنیم وبه مواد ذکر شده می افزاییم.آب سویا را که از قبل خیس کرده ایم ، می گیریم و به مواد اضافه می کنیم.


بیشتربخوانید :۱۵ خوراکی که کالری آن‌ها صفر است


برنج را مقداری می پزیم تا جایی که به مرحله کته یا آبکش برسد (نمی گذاریم کامل بپزد) سپس به باقی مواد اضافه می کنیم.
همه موادی را که با هم مخلوط کرده ایم، چرخ یا با درجه پایین مخلوط می کنیم.
تخم مرغ ، نمک، فلفل ، زردچوبه ، دارچین و نعناع را به مواد چرخ شده اضافه می کنیم.
همه مواد را با هم ورز می دهیم تا ادویه و تخم مرغ ها با مواد به خوبی مخلوط شود.
مایه آماده شده را نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.

سپس مقداری روغن داخل ماهیتابه می ریزیم و پس از داغ شدن روغن، مقداری از مواد را برمی داریم و داخل روغن می گذاریم تا سرخ شود.

گشنیز - 50 گرم
جعفری - 50 گرم
سویا - 50 گرم
برنج - 2 فنجان
هویج - 3 عدد
تخم مرغ - 2 عدد
پیاز متوسط - 2 عدد
نعناع خشک - یک قاشق غذاخوری
روغن ،نمک و ادویه - به مقدار لازم
دارچین - به مقدار لازم

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

طرز تهیه کتلت برنج  و سویا

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.