معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان شمالی گفت: از ابتدای سال جاری ۸۷ درصد پرونده‌های ورودی به مراکز مشاوره و مددکاری کلانتری‌های استان به مصالحه انجامیده است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، سرهنگ حیدر اقبالی مطلق معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان شمالی، گفت: واحد‌های مددکاری و مشاوره کلانتری‌ها علاوه بر کاهش بار پرونده‌های قضایی نقش انکار ناپذیری در کاهش آسیب‌ها و جرایم اجتماعی دارند.

سرهنگ اقبالی مطلق افزود: در اجتماع امروز با توجه به استرس‌های مختلفی که مردم با آن روبرو هستند و اینکه در طول زندگی دچار تعارضات و مشکلاتی می‌شویم؛ لذا نیازمند افرادی هستیم که بتوانند مشاوره و راهنمایی‌هایی را به جامعه ارائه دهند.

وی با اشاره به اینکه امروزه حضور مشاور و مددکار پلیس به جهت جنبه‌های پیشگیری از جرائم در جامعه کاملا احساس می‌شود، گفت: امروزه استفاده از توانمندی‌های مشاوران رویکردی معقولانه به نظر می‌رسد چراکه افرادی که از نظر اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دچار مشکل یا بزهی می‌شوندکه گا‌ها مشکل آنان در جریان مراحل دادگاهی قابل حل نبوده، با حضور مشاوران و مددکاران در کلانتری‌ها و انجام اقدامات تخصصی می‌توان از ورود افراد به دادگاه‌ها جلوگیری کرد.

وی با تأکید بر فلسفه حضور پلیس در جامعه با رویکرد مبارزه با جرائم اجتماعی، افزود: پلیس با جلوگیری از وقوع جرائم و مبارزه با مجرمان امنیت جامعه را تامین می‌کند که با توجه به پیچیده‌تر شدن جرائم و تغییر رویکرد پلیس نسبت به جرم، از رویکردی سلبی به رویکردی نرم همراه با ظرافت، هوشمندی و انعطاف پذیری تغییر یافته است.

سرهنگ اقبالی مطلق گفت: کارشناسان مجرب مراکز مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان در زمینه‌های مختلف مشاوره روان شناختی، خانوادگی، فردی، حقوقی، انتظامی و غیره، خدمات مشاوره‌ای رایگان را به عموم هم استانی‌های گرامی ارائه می‌دهند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان شمالی افزود: باتوجه به توانایی مشاوران و مددکاران شاغل در یگان‌های انتظامی استان در ۹ ماهه سال جاری از کل پرونده ارجاع شده به این واحد‌ها ۸۷ درصد به سازش و مصالحه ختم شده اند.

وی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد یک هزار و ۹۹۳ پرونده به دوایر مددکاری کلانتری‌های استان ارجاع که از این تعداد یک هزار و ۷۲۴ پرونده مصالحه و ۲۶۹ پرونده نیز به مراجع قضایی ارجاع داده شده اند.

سرهنگ اقبالی با اشاره به مراجعه یک هزار و ۴۶۲ نفر به مرکز مشاوره آرامش، افزود: در این مدت یک هزار و ۲۶۶ نفر در خصوص مشاوره خانواده و روانشناختی و تعداد ۸۶ نفر از هم استانی‌های عزیز نیز در بحث مشاوره انتظامی به مراکز مشاوره مراجعه کردند.

انتهای پیام / ب.


ارائه خدمات مشاوره و خانوادگی رایگان در خراسان شمالی

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.