از ابتداي سال جاري از كل پرونده ارجاع شده به مراکز مشاوره 84 درصد به سازش و مصالحه ختم شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد،سرهنگ حيدر اقبالي مطلق گفت: واحدهاي مددکاري و مشاوره کلانتري ها علاوه بر كاهش بار پرونده هاي قضايي نقش انکار ناپذيري در كاهش آسيب ها و جرايم اجتماعي دارند.

وي افزود: بزه کاری و مشکل افراد از نظر اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي در بعضی مواقع قابل حل نبوده که با حضور مشاوران و مددکاران در کلانتري ها و انجام اقدامات تخصصي مي توان از ورود افراد به دادگاه ها جلوگيري کرد.

معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان با تأکيد بر حضور پليس در جامعه با رويکرد مبارزه با جرائم اجتماعي افزود: پليس با جلوگيري از وقوع جرائم و مبارزه با مجرمان امنيت جامعه را تامين و نسبت به پيچيده تر شدن جرائم و تغيير رويکرد پليس از رويکردي سلبي به رويکردي نرم همراه با ظرافت ، هوشمندي و انعطاف پذيري تغيير يافته است.

سرهنگ اقبالي مطلق اظهار داشت: کارشناسان مجرب مراکز مشاوره و مددکاري معاونت اجتماعي فرماندهي انتظامي استان در زمينه هاي مختلف مشاوره روان شناختي، خانوادگي، فردي، حقوقي، انتظامي و غيره، خدمات مشاوره اي رايگان را ارائه مي دهند .

وی گفت: از ابتداي سال جاري تاکنون تعداد يک هزار و 648 پرونده به مراکز مددکاري کلانتري هاي سطح استان ارجاع شده است که از اين تعداد يک هزار و 428 فقره مصالحه و 220 پرونده نيز به مراجع قضايي ارجاع داده شده اند.

سرهنگ اقبالي مطلق افزود: از ابتداي سال جاري تاکنون بيش از يک هزار کلاس آموزش همگاني چهره به چهره توسط کارشناسان انتظامي با موضوع آگاه سازي و پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي در مدارس، مساجد و ادرات و نهادهاي دولتي برگزار شده است.

انتهای پیام/آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.