به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت نیرو؛ سیدمحمد صادقزاده معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق در گردهمایی بسیجیان صنعت آب و برق اظهار کرد: با احداث ۳ هزار نیروگاه خورشیدی، بخش قابل توجهی از زیرساختهای اصلی نیاز برق کشور تامین میشود و ۳ هزار خانوار کسب درآمد خواهند کرد. علاوه بر آن، شبکه برق ایمنتر شده و خطرپذیری در مقابل حوادث کاهش مییابد.
وی با اشاره به اینکه این اتفاق به برکت بسیج در حال شکلگیری است، ادامه داد: این اقدام از دو سال پیش در کشور آغاز شده و اکنون ۲ هزار و ۴۰۰ نیروگاه کوچک در روستاهای دچار کمآبی احداث شده و در حال تولید برق هستند که با افزوده شدن این میزان نیروگاه خورشیدی جدید به نیروگاههای قبلی، در مجموع به ۵۴۰۰ مگاوات برق خورشیدی دست خواهیم یافت.
بیشتر بخوانید:استفاده از آب دریا برای تأمین آب شرب/ پس از تحقیق معاونت علمی رئیس جمهور درباره آبهای ژرف تصمیم میگیریم
رئیس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق اظهار کرد: این نیروگاهها بسته به محل نصب و کیفیت بهرهبرداری، ماهانه بین ۷ میلیون ریال تا ۹ میلیون ریال برای هر خانوار درآمد ایجاد میکند.
صادقزاده ابراز کرد: این آمادگی هم وجود دارد که ظرفیت احداث نیروگاه خورشیدی برای هر خانوار از ۵ کیلووات به ۱۰ کیلووات افزایش یابد که در این صورت درآمد هر خانوار نیز افزایش خواهد یافت.
وی تصریح کرد: طبق برنامهریزی و تمهیدات سازمان بسیج مستضعفین، مبلغ ۱۰ میلیون تومان بهعنوان کمک بلاعوض و مبلغ ۱۵ میلیون تومان به صورت تسهیلات وام در اختیار خانوادهها قرار خواهد گرفت که از طریق فروش برق پنلهای خورشیدی میتوانند مبلغ وام را مستهلک کنند.
معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان ساتبا با بیان اینکه با تمهیدات مالی که سازمان بسیج مستضعفین انجام داده ۳ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در کمتر از یک سال به بهرهبرداری میرسد، افزود: امیدواریم این میزان انرژی خورشیدی افزایش یافته و تا سال آینده بتوانیم به بیش از ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی دست یابیم.
صادقزاده اظهار کرد: سازمان بسیج مستضعفین منابع مالی لازم برای احداث نیروگاههای خورشیدی را از حدود دو ماه پیش تامین کرده، اکنون در حال انتخاب پبمانکاران اجرایی است و تا یک ماه آنده عملیات نصب اولین نیروگاهها آغاز و در کمتر از یکسال به بهرهبرداری خواهد رسید.
انتهای پیام/