استاندار اردبیل گفت: به منظور افزایش سرانه تخت بیمارستانی و کیفیت علم پزشکی پزشکان استان اردبیل در احداث بیمارستان های خصوصی و دولتی مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در جلسه مشترک با رییس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل که به منظور بررسی مسایل بیمارستان های استان برگزار شد اظهار کرد: برای بخش خصوصی و پزشکان علاقمند به بیمارستان سازی مشوق های لازم جهت تعیین کاربری و عوارض ساخت، صدور مجوز، تهیه زمین مورد نیاز در حریم شهرها و اعطای تسهیلات مناسب پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه سرانه تخت بیمارستانی ۱/۷در استان اردبیل است افزود: در حال حاضر سرانه کلی تخت بیمارستانی کشور ۱/۹تخت برای هر هزار نفر است که با تلاش مسئولان باید تا سال۱۴۰۴ به ازای هر هزار نفر ۲/۵تخت بیمارستانی در سطح استان وجود داشته باشد.
  استاندار اردبیل افزود: درحال حاضر تعداد ۲۰۱۴تخت بیمارستانی در بیمارستان های سطح استان وجود دارد با برنامه ریزی ها و اقدامات انجام شده هزار و 500 تخت دیگر به این تعداد افزوده می شود.
 بهنام جو با بیان اینکه ساخت بیمارستان و ایجاد فضای سلامت باهمکاری دو بخش خصوصی و دولتی امکان پذیر است افزود: در بخش دولتی از طریق تامین اعتبار و اراضی معوض توسط دانشگاه علوم پزشکی و استانداری قابل پیگیری است و بخش خصوصی نیز با سرمایه گذاری کلان می تواند به نتیجه قابل قبول دست یابد.

وی از اخذ مجوز۵۰۰ تختخوابی بیمارستان نجف زاده خبر داد و افزود:با پیگیری و هماهنگی های لازم مجوز افزایش ۲۵۰ تخت در بیمارستان نجف زاده انجام شده و به ۵۰۰تخت افزایش یافته است.
استاندار اردبیل با اشاره به اینکه ساخت بیمارستان نجف زاده پس از تامین اعتبار شروع به فعالیت می کند گفت: این پروژه عظیم به زودی تعیین و تکلیف شده در یک پروسه ی زمانی سه ساله ساخته می شود.
بهنام جو تکمیل پروژه ی بیمارستانی ۱۲۰تخت خوابی مشکین شهر را یادآور شد و اظهار کرد: پروژه ی بیمارستانی۱۰۰۰ تخت خوابی با تفاهم نامه قرارگاه خاتم الانبیاء در حال پیگیری است و عقد قرار داد شده، دوفاز ۵۰۰ تخت خوابی در سایت دانشگاه علوم پزشکی احداث می شود.
 وی افزود:برای افزایش تخت های بیمارستانی و ایجاد فضای کاملا استاندارد افق ۵ساله را در نظر گرفته ایم که ایجاد ۵۰۰ تخت اولیه از قرار داد خاتم الانبیا و ۵۰۰ تخت از احداث بیمارستان نجف زاده ایجاد می شود.

استاندار اردبیل با اشاره به اینکه پروژه های دیگری که بخش خصوصی پای کار است موجب افزایش کیفی و کمی فضای سلامت در جامعه می شود گفت: تکمیل بیمارستان مشکین شهر در دستور کار است و راهکارهای اجرایی و عملیاتی پروژه های در دست احداث تبین شده است.
بهنام جو در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: بحث پزشکی آبدرمانی که در رونق گردشگری سلامت نقش مهمی دارد که با تفاهم و مذاکرات صورت گرفته دانشگاه ترکیه به مرحله خوبی رسیده است.
وی تصریح کرد: در استان اردبیل زمینه مناسبی برای فعالیت گروه پزشکی آبدرمانی وجود دارد و مصوبه اخذ مجوز آن از وزارتخانه و هیئت امنای دانشگاه گرفته شده و به زودی عملیاتی می شود.

استاندار اردبیل اضافه کرد: با شروع این کار دوره های تخصصی پزشکی آبدرمانی به گروه های تخصص پزشکی اضافه شده در بحث گردشگری نیز رونق خوبی خواهد داشت.
بهنام جو فضای آموزش بیمارستان های استان را ۲۰هزار متر مربع اعلام کرد و گفت: مجوز ۱۴ هزار متر مربع نیز اخذ شده و اعتبار ساخت این میزان در بودجه ۹۸ نیز پیش بینی شده است که به فضای آموزشی و اداری افزوده خواهد شد.

انتهای پیام/ح

وجود 2014 تخت در بیمارستان های استان اردبیل

برچسب ها: بیمارستان ، پزشکان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علیزاده
۱۳:۲۷ ۱۷ آذر ۱۳۹۷
با تشکر فراوان از مسئولین زحمت کش؛
اهالی محله ای ارس و امیر المومنین از وچود مرکز درمانی و درمانگاه بی بهره اند مسئولین محترم در این خصوص عنایت داشته باشند بستر های لازم از جمله فضا و مکان مناسب در این محله ها برای احداث درمانگاه وجودد دارد.
آخرین اخبار