به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نخودها را حداقل 8 ساعت در مقداری آب بخیسانید. حتی می توانید نخودها را یک شب در آب قرار دهید، هر قدر زمان خیساندن نخود بیشتر باشد، زمان پخت آن کمتر خواهد شد. پس از این مدت، نخودها را آب کشی کنید. نخود، آب مرغ، 2 فنجان آب، پیاز خرد شده، سیر ریز خرد شده، برگ بو، زیره، نمک و فلفل را در قابلمه بریزید.سوپ را به مدت 2-3 ساعت روی حرارت بسیار کم قرار دهید تا نخودها آرام آرام بپزد و نرم شود. هر نیم ساعت میزان آب سوپ را بررسی کنید و اگر لازم است مقداری آب به آن اضافه کنید. این سوپ هر قدر آرام تر بپزد، بهتر جا می افتد و خوشمزه تر خواهد شد. بعد از این که نخودها کاملا پختند، برگ بو را خارج کنید و اجازه دهید سوپ کمی سرد شود.سپس مواد سوپ را با گوشت کوب برقی، غذاساز یا مخلوط کن بکوبید و پوره کنید. روی آن را با روغن زیتون، سماق و آب لیموی تازه تزیین کنید.
بشیتربخوانید : طرز تهیه سوپ لازانیا؛ متفاوت، مقوی و خوشمزه
نخود - 2 فنجان
آب مرغ یا سبزیجات - 4 فنجان
پیاز خرد شده - یک عدد
سیر ریز خرد شده – 2تا3 حبه
برگ بو-یک عدد بزرگ
پودر زیره -یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه - به میزان دلخواه
روغن زیتون -مقداری برای روی سوپ
سماق - مقداری برای تزیین
لیموی تازه - 1تا2 عدد
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/