به گزارش خبرنگارحوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،حماسه دفاع مقدس روز به روز بالندهتر شد و جوانان ما چونان کوهی استوار در برابر تهاجم دشمن ایستادند. مقدسترین و با ارزشترین استقامت، دفاع از عقیده است و بدون شک دوران هشت ساله جنگ تحمیلی عراق علیه ایران از افتخارات بزرگ و بینظیر ایران اسلامی است. شهادت زندگانی جاودانه یافتن است؛ اوج و عروج تعالی است.
شهادت تکامل ایمان و نهایت خلوص قلبهاست. شهادت مردن تحمیلی نیست بلکه انتخاب آزادانه و آگاهانه و خلوت عاشق و معشوق است.
شما میتوانید در ادامه شرح کوتاه زندگی شهید جلیل حسن زاده عبدی یکی از شهدای هشت سال دفاع مقدس را بخوانید:
شهید جلیل حسن زاده عبدی تا پنجم ابتدایی درس خوانده بود. وی ۳-۴ سال داشت که پدرش را از دست داد. نبود پدر از یک طرف و وجود مشکلات مالی از سوی دیگر مانع از آن شد که جلیل تحصیل خود ادامه دهد.
در زمان ازدواج شهید ۲۲-۲۳ ساله بود که زندگی متاهلی اش ۴ سال طول کشید و ثمرهی این ازدواج ۲ فرزند بود که یک دختر و یک پسر هست. موقع شهادت شهید پسرش دو سال ونیم و دخترش یک سال ونیم سن داشتند.شهید به نمازهای اول وقت به همراه جماعت را فراموش نمیکرد و در جلسات قرآنی که در مسجد مولای متقیان بود شرکت میکرد. همچنین از فامیل و دوست و آشنا و چنانچه کسی مشکلی داشت سعی در رفع آن مینمود و همچنین کار میکرد شغل آزاد داشت و در هزینههای زندگی کمک حال مادرش و خانواده بود.
شهید قبلا به خدمت سربازی رفته بود دورههای آموزشی را در شهر مقدس گذراند و بعدا به ارومیه آمده و در ارتش خدمت کرد.
در آن زمان که بسیجی بود به خاطر حفاظت از صندوقهای رای گیری در جاده مهاباد از ناحیه شکم زخمی شده که بدلیل عوارض ناشی از مجروحیت و بعد از ۳ سال بستری و مداوا – در تاریخ ۲/۴/۶۷ به شهادت میرسد هرچند که تقریبا ۳ سال بخاطر عوارض ناشی از مجروحیت درد و رنج زیادی را تحمل میکرد، اما هرگز نماز اول وقت را ترک نکرد و آرزو داشت که بعد از بهبودی هم مجددا به جبهههای نبرد حق علیه باطل برگردد، هرگز هدف و آرمانش را فراموش نکرده بود.
نحوه شهادت: توسط اشرار و ضد انقلاب در جاده مهاباد مجروح میشود که بعد از ۳ سال در تاریخ ۲/۴/۶۷ به شهادت میرسد. پیکر مطهر شهید با حضور دوست و آشنا و مردم شهید پرور ارومیه که با شکوه خاصی تشییع و در ارومیه باغ رضوان قطعه شهدا تدفین گردید.
انتهای پیام/