محمدرضا آمویی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه گفت : جشنوارهی فیلم ۱۱۰ ثانیهای ما (مردم و امنیت) زمینهای را فراهم کرده است که هنرمندان و دانشجویان بتوانند در ۱۰ محور اساسی مرتبط با پیشگیری از اعتیاد، به نبرد با این بلای خانمان سوز از طریق رسانه هنر بپردازند.
وی افزود : این جشنواره در ۱۰ محور شامل نقش باورها، اعتقادات دینی و هنجارها در پیشگیری از اعتیاد، باورهای غلط، ناآگاهی و اعتیاد، سبک زندگی، تغییرات اجتماعی و اعتیاد، خانواده و اعتیاد و دوره نوجوانی، بلوغ، دوستان و اعتیاد از جمله این محورها میباشد.
آمویی ادامه داد: فضای مجازی، جنگ نرم و اعتیاد، پیامدهای گرایش به اعتیاد، نقش محیطهای ناسالم و پر خطر در بروز و شیوع اعتیاد، نقش ورزش و تفریحات در پیشگیری از اعتیاد و نقش سازمانهای دولتی و مردم نهاد در پیشگیری از اعتیاد از دیگر موضوعات جشنواره است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان یادآوری کرد: آثاری که از سال ۱۳۹۰ تولید شده باشند در جشنواره شرکت داده میشوند.
وی گفت: برپایی چنین جشنوارههایی با هدف انگیزه بخشی به کارکنان درون سازمانی، زمینههای رشد حرفهای همکاران را فراهم خواهد کرد.
آمویی تصریح کرد: برپایی جشنوارهی فیلم ۱۱۰ ثانیهای فرصتی را در اختیار هنرمندان فیلمساز قرار میدهد که در گونههای مختلف فیلمسازی و در موثرترین شکل، به مبارزهی غیر مستقیم با مواد مخدر بپردازند.
معاون اجتماعی پلیس کرمانشاه یادآور شد: در این جشنواره که تحت عنوان ما (مردم و امنیت) ضمن پرداختن به فیلمهای ۱۱۰ ثانیه ای، از فیلمنامههایی که با طرح موضوعاتی مثل بیکاری، حاشیه نشینی، تاثیرات گروههای همسالان، خشونت، هیجانات جوانی، تفریحات ناسالم در بین جوانان، عمق فاجعه و اثرات مخرب مصرف مواد مخدر را تبیین میکنند استقبال خواهد شد.
وی گفت: در برپایی این جشنواره پلیس مبارزه با مواد مخدر، موسسهی تبیان، حوزه هنری، معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری نیز معاونت اجتماعی ناجا را کمک میکند.
آمویی در پایان گفت: علاقهمندان به شرکت در این جشنواره میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه ارسال آثار به جشنواره به آدرس festival۱۱۰.tebyan.net مراجعه کنند .
انتهای پیام/د