بیرامی گفت: سالانه حدود ۱۲ میلیون بطری متادون در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور توزیع می‌شود.

شرط تحویل متادون به مراکز ترک اعتیاد/ سالانه ۱۲ میلیون بطری شربت متادون در کشور مصرف می‌شودبه گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علی بیرامی کارشناس اداره داروهای مخدر و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو  با اشاره به اینکه مواد اولیه حدواسط تولید متادون وارداتی است، گفت: با تمهیدات اندیشیده شده خوشبختانه مشکلی در مورد تامین ماده اولیه این دارو وجود ندارد، اما قیمت آن نسبت به سال گذشته 1۰ تا ۱۵ درصد افزایش یافته است.

متوسط مصرف ماهانه متادون در کشور

وی با اشاره به اینکه مصرف متادون کشور مانند سال گذشته بوده و تغییر خاصی نکرده است، عنوان کرد: میزان مصرف متادون ماهانه کشور 1800 کیلوگرم ماده اولیه پودر متادون است که ۶۰ درصد آن شربت و ۴۰ درصد آن به صورت قرص تهیه می شود؛ سالانه حدود 12 میلیون بطری متادون در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور توزیع می شود.

توزیع متادون به  مراکز ترک اعتیاد بوسیله دانشگاه‌های علوم پزشکی

این کارشناس اداره داروهای مخدر و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با بیان اینکه متادون تولید کشور در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار گرفته و سپس بین مراکز ترک اعتیاد توزیع می شود، گفت: بیش از 7 هزار و 300 مرکز ترک اعتیاد در کشور وجود دارد که متادون مصرفی خود را از دانشگاه های علوم پزشکی دریافت می کنند.

وی خاطرنشان کرد: بخش اندکی از متادون تولیدی نیز برای مصرف بیمارستانی و بیماران صعب العلاج اختصاص می یابد.

بیرامی با اشاره به ابلاغیه سازمان غذا و دارو مبنی بر لزوم ارائه پوکه خالی شربت متادون از طرف مراکز ترک اعتیاد به دانشگاه ها، توضیح داد: مراکز ترک اعتیاد موظف هستند پوکه مصرفی دوره قبل خود را به دانشگاه تحویل داده و شربت دوره جدید را دریافت کنند، در غیر این صورت به عنوان تخلف تلقی می شود.

به گفته وی پوکه های خالی شربت متادون مصرف شده توسط دانشگاه های علوم پزشکی به نحو مناسب امحاء می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۰ ۲۹ آبان ۱۳۹۷
اصلا برخی مراکز ترک اعتیاد دنبال درمان معتادین نیستند فقط به دنبال افزایش مراجعه کننده اند چون درامدشان افزایش پیدا می کند کاش یه راهکاری بود که واقعا بیماری درمان می شد