به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، عباس سعیدی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: خرما یکی از محصولات مهم مناطق گرمسیری استان است که به لحاظ امنیت غذایی ،اشتغال، در آمد زایی حفظ محیط زیست بخصوص در این استان که از پیشروی کویر جلوگیری کرده است و توسعه پایدار کشاورزی یک محصول مهم و استراتژیک می باشد.
وی افزود: این محصول از نظر میزان تولید و سطح زیر کشت با احتساب جنوب استان رتبه اول را در سطح کشور به خود اختصاص داده است و استان کرمان بدون احتساب جنوب(منطقه جیرفت و کهنوج )در جایگاه چهارم کشور قرار دارد.
وی بیان کرد: یکی از ویژگی های مهم برای تولید خرما ارزآوری، ایجاد اشتغال مولد و قابلیت رقابت در بازار های جهانی می باشد.
سعیدی با اشاره به این مطلب که میزان تولید خرما کشور حدود یک میلیون تن می باشد، گفت: میزان متوسط تولیدسالیانه این محصول در استان کرمان بدون احتساب جنوب(منطقه جیرفت و کهنوج )، 150 هزارتن می باشد.
کیفیت مطلوب خرمای کرمان ناشی از وضعیت مناسب آب و هوایی می باشد.
انتهای پیام/س