به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،احمد حاجی شریف شامگاه شنبه در نشست هم اندیشی فعالان و مدیران مؤسسات قرآنی در شهرستان قروه با بیان اینکه دولت در زمینه مسائل دینی و قرآنی باید هزینه کند، گفت: البته در بحث مذهبی هزینههای مردمی شده و در اعیاد و وفیات، مردم مشغول کمک به برنامههای دینی و مذهبی هستند.
به گفته وی این فرهنگ از دوران صفویه رقم خورده که متأسفانه در حوزه قرآنی بسیار کمرنگ است و در این راستا نقش سازمان تبلیغات اسلامی در پیاده سازی فرهنگ اسلامی مهم بوده و باید دانست که این سازمان از با سابقهترین دستگاههای قرآنی کشور محسوب میشود.
حاجی شریف همچنین با اشاره به اینکه توجه به مسایل قرآنی بعد از انقلاب به صورت جدی صورت گرفت، عنوان کرد: خوشبختانه پس از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران توجه بیشتری به مسائل و برنامههای قرآنی شده است.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه کمتر دستگاهی در کشور وجود دارد که طرحها و برنامههایی از نظر آموزشی و محتوا همانند تبلیغات اسلامی داشته باشد، افزود: موثرترین فرد در زمینه قرآن آموزی و فعالیتهای قرآنی مقام معظم رهبری است که ایشان همواره توجه داشته اند و تذکر به فعالیت داده اند.
حاجی شریف با اشاره به حضور کمرنگ مسئولان در محافل و مجالس قرآنی گفت: یکی از راههای پیشبرد برنامههای قرآنی شناسایی خیرین و جذب منابع مالی از این طریق است که باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود.
ارزیاب سازمان دارالقرآن در ادامه سخنان خود کیفیت برنامهها را مهم دانست و یادآور شد که اگر در شهرستانی چند مؤسسه وجود داشته باشند که با کیفیت مطلوب برنامهها را اجرا کنند، کافی است.
حاجی شریف بیان کرد: با توجه به آمار پایین صحیح خوانان قرآن کریم در سطح کشور، لازم است در این زمینه تلاش مضاعف صورت گیرد.
وی همچنین از اجرای ۱۳ برنامه ملی در آستانه چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی توسط سازمان دارالقرآن خبر داد و گفت: این برنامهها شامل تجلیل از نفرات برتر قرآنی بعد از انقلاب، همایش حفاظ قرآن کریم، همایش مربیان و اساتید سبک زندگی قرآنی، همایش ناشرین خطاطان و مترجمین قرآن کریم، مسابقه استعدادهای درخشان قرآنی و ... هستند که با کیفیت بی نظیر برگزار خواهند شد.
انتهای پیام/م