به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛برپایه یک گزارش پزشکی که اخیرا منتشر شده، دانشمندان میگویند که جویدن آدامس سبب ترشح اسید معده میشود، لذا نباید پیش از وعدههای غذایی آدامس جوید، زیرا که این کار باعث آسیب دیدن و التهاب معده میشود و حتی ممکن است زخم معده در پی داشته باشد.
گاه جویدن آدامس دردهای معدهای نیز ایجاد کرد، نفخ در پی داشته و گازهای شکمی تولید کند. آدامسهای بدون قند نیز میتوانند باعث ایجاد اسهال در برخی افراد شوند.
بیشتر بخوانید:مصرف سالیانه آدامس در ایران چقدر است؟
آثار منفی جویدن طولانی مدت آدامس به سیستم گوارشی محدود نشده و میتواند به دندانهای افراد نیز آسیب زده و در آنها پوسیدگی ایجاد کند.
دانشمندان میگویند علاوه بر مشکلات ذکر شده، جویدن آدامس بر حافظه افراد نیز تاثیر منفی گذاشته و حافظه کوتاه مدت آنها را تضعیف میکند.
آسیب به منطقه فک و ماهیچههای درگیر با آن نیز از دیگر آثار منفی جویدن مستمر آدامس است. حتی پس از دور انداختن آدامس، ماهیچههای فکی کماکان در حالت انقباض باقی میمانند و این امر در طولانی مدت باعث آسیب دیدن آنها میشود.
با این حال دانشگاه واسیدای ژاپن پژوهشی ارائه کرد که نشان میدهد جویدن آدامس حین راه رفتن، سرعت حرکت افراد را افزایش داده، کالریهای بیشتری میسوزاند و ضربان قلب را تنظیم میکند. مجموعه این امور میتواند به افراد در کاهش وزن کمک کند.
منبع:العربیه
انتهای پیام/