![قیمت شیرخام تغییری نداشته است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323964_714.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، عباس سروری رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت : امسال هم مردم آزاده کشورمان در روز ۱۳ آبان به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با سر دادن شعار «هیهات من الذله» در برابر زیادهخواهیهای استکبار جهانی و یزید زمانه می ایستند.
وی با بیان اینکه یوم الله ۱۳ آبان امسال هم با حضور همه اقشار جامعه همچون سالهای گذشته پرشور برگزار می شود، افزود: مردم در روز ۱۳ آبان از ساعت ۹:۳۰ صبح با تجمع در چهارراه مدرس راهپیمایی باشکوهی را به سمت مسجد جامع انجام می دهند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: در این مراسم باشکوه فریادهای اعتراض آمیز مردم علیه جنایات آمریکا با سر دادن شعار مرگ بر آمریکا سر داده می شود.
وی بیان کرد: حجت الاسلام علی سعیدی رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا سخنران ویژه مراسم یوم الله ۱۳ آبان است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: همچنین در حاشیه این مراسم چندین نمایشگاه و ایستگاه صلواتی برپا می شود .
انتهای پیام/د