به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، مهین فرهادیزاد، دبیر فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا ظهر امروز در حاشیه مجمع انتخاب رئیس هیأت ورزش بیماران خاص و پیوند اعضای اردبیل که در سالن رضازاده اردبیل برگزار شد، در خصوص اعزام های برونمرزی این فدراسیون گفت: هر دو سال یکبار یک رویداد بینالمللی در قالب مسابقات جهانی داریم که به جز این در رویداد دیگری شرکت نمیکنیم.
وی افزود: به دلیل محدود بودن مسابقات برونمرزی و بینالمللی فعالیتهای ورزشی را در داخل کشور افزایش دادیم و رشتههای بیشتری بهپیوند اعضا، تالاسمی، هموفیلی دیابت و ام. اس اضافه کردیم.
دبیر فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا از فراهم کردن حضور حداکثری ورزشکاران در فضای قهرمانی و جشنوارهها خبر داد و گفت: متأسفانه رویدادهای بینالمللی ما هر دو سال یک بار برگزار میشود، تلاش داریم، ورزشکاران بتوانند حضور بیشتری در برنامهها و رقابتهای مختلف داشته باشند.
فرهادیزاد همچنین درباره تعداد نفرات ورزشکاران سازمان یافته کشور و تمهیداتی که برای بانوان و آقایان وجود دارد، یادآور شد: آماری که از ثبتنامیها در سایت و مسابقات قهرمانی کشور وجود دارد، حدود 6 تا 7 هزار نفر است و تفاوتی میان بانوان و آقایان نیست، بانوان در همه رشتههای ورزشی به غیر از شنا فعالیت دارند.
وی افزود: با توجه به اینکه جزء رشتههای المپیکی نیستیم، اما نکته حایز اهمیت اینجا است که به دلیل اینکه هیأتهای ما یک متر فضای ورزشی هم ندارند، ما به سرعت به دنبال عقد قرارداد با فدراسیونها بودیم که جواب داد، فدراسیونها در زمینه صدور کارت و اردوهای ورزشی کمک میکنند.
دبیر فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا بیان کرد: از مسئولان خواهشمندیم تا از بیماران خاص مثل سایر ورزشکاران عادی آنها را به کار گیرند و بتوانند در صورت کسب عنوان قهرمانی در مسابقات آسیایی و جهانی استخدام شوند.
فرهادیزاده گفت: بیماران خاص دارای فدراسیون جهانی هستند و ایران نیز تلاش می کند تا با درخواست از فدراسیون جهانی از تشکیل کنفدراسیون آسیایی در ایران موافقت نمایند و این اقدام در دست اقدام است.
وی افزود: از جمله مشکلات فدراسیون بیماران خاص و پیوند اعضا با توجه به کمبود امکانات دولتی و منابع مالی این فدراسیون نمی تواند تمام بیماری ها را مانند سرطانی را تحت پوشش قرار دهد.
انتهای پیام/ح