قائم مقام رئیس رسانه ملی در نشست اعضای کمیته اطلاع رسانی و مستندسازی اربعین حسینی بر رویکرد مردمی بودن و تهییج زائران تأکید کرد.

تهییج زائران حسینی با تکیه بر شعار به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قائم مقام رئیس رسانه ملی در نشست اعضای کمیته اطلاع رسانی و مستندسازی اربعین حسینی بر رویکرد مردمی بودن و تهییج زائران حسینی در برنامه‌های این مناسبت و توجه به شعار اربعین تأکید کرد.

حجت الاسلام موسوی مقدم در این نشست با بیان اینکه رفتار رسانه‌ای ما در اربعین ۹۷ بر مبنای شعار «الحسین یجمعنا» است، گفت: در گزارش‌ها و همه برنامه‌هایی که به پوشش این کنگره عظیم حسینی می‌پردازند باید مفاهیم عمیق این شعار تبیین شود.

وی با تأکید بر اینکه تمام موارد ابلاغ شده به معاونت‌ها و بخش‌های ذیربط باید رعایت شود، تصریح کرد: تاکید رسانه‌ها اعم از رسانه‌های دیداری و شنیداری، رسانه‌های مکتوب و رسانه‌های مجازی بر مردمی بودن این حرکت حسینی است و هر بخش متناسب با مأموریت خود باید بر اساس این شعار، این همایش عظیم را پوشش دهد.

رئیس کمیته اطلاع رسانی و مستندساری اربعین با تاکید بر لزوم پاسخ به شبهات و سوالات پیرامون قیام حسینی اظهار کرد: بخشی از برنامه‌های سیما و صدا به صورت متمرکز روی این محتوا حرکت خواهد کرد و سیاست تبلیغی برنامه‌ها خصوصاً برنامه‌های ثابت معارفی بر پاسخ به این شبهات شکل گرفته است.

حجت الاسلام موسوی مقدم با تأکید بر اینکه مراسم اربعین پدیده‌ای سیاسی _ فرهنگی و اجتماعی است، یادآوری کرد: سیاست ما بر اساس تبلیغ، تشویق و تهییج مخاطب استوار است و به اتکای روایات وارده باید بر این ضرورت تاکید کرد.

وی افزود: باید در ساماندهی تولیدات رسانه‌ای به نوآوری و خلاقیت در همه ساحت‌های رسانه‌ای که لازمه این همایش عظیم است توجه کرد و تصویر نابی پیش روی مخاطبان قرار داد.

قائم مقام رئیس رسانه ملی توجه به محتوا را از ضرورت‌های تولیدات رسانه‌ای دانست و تأکید کرد: برنامه سازان معارفی در این میان وظیفه سنگین تری دارند و باید نکته‌ها و سوژه‌های ناب را از میان شعار امسال استخراج کنند و بر شور و شوق اربعین بیفزایند.

رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد اربعین با تاکید بر بیان و طرح مشکلات و موانع در این حرکت عظیم حسینی از سوی رسانه گفت: هرچند امسال بسیاری از موانع برطرف شده، اما شفاف سازی لازمه رسالت رسانه است و بخش‌های خبری برای انعکاس مشکلات و رفع موانع، وظیفه ذاتی شان را انجام دهند.

موسوی مقدم راهپیمایی اربعین را نماد وحدت مسلمانان دانست و گفت: این حرکت عظیم و خودجوش اگر با نشانه‌های وحدت مسلمانان بازگو شود، تاثیرگذارتر است. توصیه ما به حضور مسلمانان به دور از رفتار‌های فرقه‌ای است تا نقشه دشمن برای ایجاد تفرقه بین مسلمانان نقش بر آب شود.

قائم مقام رئیس رسانه ملی در پایان گفت: ما در آستانه تدارک کار بزرگ و سختی هستیم و باید مراقب شرایط امروز جهان اسلام، فتنه‌ها و توطئه‌های استکبار برای مسلمانان باشیم.

شهریار حیدری سخنگوی ستاد اربعین کشور، در این نشست با اظهار امیدواری از اینکه با همراهی و همدلی دولت عراق اربعین ۹۷ با حداقل مشکلات سپری شود گفت: با شناسایی و رفع نقاط ضعف سال پیش، در ساماندهی این حرکت مردمی تلاش می‌کنیم تا بقیه مشکلات نیز رفع شوند.

وی افزود: با توجه به تغییرات نرخ ارز در زمینه روادید و نحوه ثبت نام زائران همکاری‌های لازم با دستگاه‌های ذیربط از جمله بانک مرکزی و اداره گذرنامه جلب شده است.

حیدری با تاکید بر اهمیت نقش رسانه و تاثیرگذاری برنامه سازان و اصحاب رسانه در این زمینه گفت: با استقرار تیم‌های رسانه‌ای در مسیر‌های ۱۳ گانه منتظر انعکاس آگاهانه و به موقع از این رویداد بزرگ معنوی هستیم.

ایرج سبقتی قائم مقام معاونت سیاسی نیز در ادامه این نشست بر اهمیت هشیاری رسانه‌ها در مقابل فتنه‌های غیرقابل پیش بینی تاکید کرد و گفت: بهره‌ای که از این حرکت جهانی و جمعی نصیب جهان اسلام می‌شود، قابل ذکر نیست و ان شاءالله امسال نیز همچون سال‌های گذشته پس از این مراسم عظیم شاهد برکات آن خواهیم بود.

وی افزود: فعالیت ما در این کمیته ۲۴ ساعته است و با اتکا به حضور ۵ قرارگاه رسانه‌ای با همراهی مراکز استانی ایلام، خوزستان، آبادان، کرمانشاه وسیستان و بلوچستان پوشش رسانه‌ای مناسبی را ارائه خواهیم داد. ضمن اینکه امسال با ورود زائران از جمهوری آذربایجان، مراکز آذربایجان شرقی و اردبیل نیز در این ستاد ما را همراهی خواهند کرد.

حجت الاسلام کریمیان رئیس اتحادیه رادیو تلویزیون‌های اسلامی نیز در این نشست بر هماهنگی‌های لازم برای ارائه خدمات به زائران و اصحاب رسانه‌های ایرانی در کنار اعضای اتحادیه‌های رادیو تلویزیون‌های اسلامی و رسانه‌های عراقی تاکید کرد و گفت: امسال ۴۰۰ رادیو و تلویزیون از ۴۳ کشور مراسم اربعین را پوشش خواهند داد و ما از حضور ۱۶۰۰ مستندساز استقبال خواهیم کرد.

وی با اشاره به اهمیت بحث زیرساخت‌های فنی بیان کرد: ۵۲ واحد SNG در کشور عراق آماده فعالیت است و پیش بینی حضور ۴۰ فرکانس رادیویی و استقرار ۴۰ دوربین فیلمبرداری شده است تا تصاویر آن‌ها در اختیار تمام رسانه‌ها قرار گیرد و در بین الحرمین امسال شاهد بزرگترین حجم رسانه‌ای خواهیم بود.

در این نشست نمایندگانی از معاونت‌های سیما، صدا، توسعه و فناوری رسانه و مدیران مراکز نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

تدارک رسانه ملی برای اربعین حسینی

 

برچسب ها: صدا و سیما ، اربعین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.