دانشمندان یک شرکت دانش بنیان سامانه ای را طراحی کرده اند که به حفظ اطلاعات سیستم ها کمک بسیاری می کند اما این سامانه حمایت نمی شود.
به گزارش خبرنگار حوزه فنآوریگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تا حالا شاید برای شما هم پیش آمده باشد که به یک بانک یا سازمان دولتی مراجعه کرده باشید و آنها به شما اعلام کرده باشند که سیستم ها قطع شده است و باید منتظر بمانید، این در حالی است که وقت افراد بسیاری به دلیل این مشکل سیستمی در نظام اداری از بین می رود، وقتی که خود نوعی سرمایه محسوب می شود.
مشکلات سیستمی می تواند دلایل بسیاری داشته باشد، اما یکی از دلایلی این مشکلات سیستمی سازمانی از کار افتادن سامانه های خنک کننده سرورهای سیستم هاست.
سالاری مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفتوگو با خبرنگار حوزه فنآوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره عملکرد سیستم های خنک کننده سرورهای اطلاعاتی و نقش انها گفت: اگر چند دقیقه یک سیستم خنک کننده در داخل یک مرکز داده قطع شود، می تواند منجر به قطع سیستم ها و سرویس دهی آن مرکز شود که در سیستم های اطلاعاتی مهم می تواند باعث بروز یک فاجعه شود.
وی ادامه داد: ما در شرکت دانش بنیانی که به همت چند جوان ایرانی راه اندازی شده است، سامانه خنک کننده ای را طراحی و تولید کرده ایم که اگر در این سامانه خنک کننده اختلالی به وجود بیاید سیستم خنک کننده خود به خود نسبت به رفع مشکل اقدام می کند یا آن را به کاربر سیستم خبر می دهد.
سالاری اظهار کرد:به عنوان مثال دما روی عدد 30.81 ثابت در نظر گرفته شده است اما لحظه ای دمای دستگاه به 30.82 می رسد و دستگاه به طور اتوماتیک کاربر سیستم را مطلع می سازد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: سامانه خنک کننده به گونه ای طراحی شده است که اگر احساس کند که خطا یا اروری در سیستم رخ داده است از طرق مودمی که در آن تعبیه شده است، مشکل را به کاربر سیستم پیامک می کند.
وی تصریح کرد: سیستم های اطلاعاتی باید 7 روز هفته و 24 ساعته و 12 ماه سال به طور مداوم کار کنند وقطع شدن آن آنها مشکلات بسیاری به همراه دادرد و موجب بروز یک فاجعه و از دست دادن اطلاعات و هزینه های بسیاری می شود و سیستم های خنک کننده این سیستم های اطلاعاتی را خنک می کنند و از بروز مشکلات جلوگیری می شود.
سالاری به طرز عملکرد سامانه خنک کننده سیستم های اطلاعاتی اشاره کرد و گفت: سیستم های اطلاعاتی در داخل یک کابین قرار می گیرند و خنک کننده ها گرما را از محیط اطراف سیستم می گیرند و سیستم اطلاعاتی را خنک می کنند.
وی به تفاوت نمونه های خارجی و ایرانی از نظر قیمت اشاره کرد و افزود: محصول خارجی مشابه 200 میلیون تومان قیمت دارد و ارزش ریالی محصول دانش بنیان ایرانی که ما به کمک جوانان کشور طراحی و تولید کرده ایم ، 90 میلیون است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ضمن انتقاد ازسازمان های دولتی که خرید کالای خارجی را بر ایرانی ترجیح می دهند، گفت: سازمان ها، ارگان ها و نهادهای دولتی تا از نظر مالی دچار مشکل نشوند، محصول ایرانی ما را نمی خرند و زمانی سراغ ما می آیند که نظر مالی دچار مشکل شده اند و از سرناچاری محصول ما را می خرند و این به تولید در کشور آسیب می رساند.
حمایت از شرکت های دانش بنیان از خروج ارز از کشور جلوگیری می کند و موجب گردش چرخ های اقتصاد کشور می شود زیرا اقتصاد دانش بنیان است که به پویایی کمک می کند و موجب اشتغال جوانان ودرآمدزایی می شود، امید است که روزی برسد که همه مسئولان و مردم ایران کالای ایرانی باکیفیت و ارزان تر را به نمونه خارجی آن ترجیح دهند و خودمان به فکر مشکلات کشور و اشتغال جوانانمان باشیم و گره مشکلات آنان را باز کنیم.
انتهای پیام/