طبق یافته‌های یک مطالعه جدید، رژیم غذایی مدیترانه‌ای که مملو از میوه، سبزیجات، ماهی و غذا‌های غیرفرآوری شده است، ریسک ابتلا به سکته قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

با پیروی از این رژیم خطر سکته را کاهش دهیدبه گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نتایج یک بررسی تازه نشان داده است، تأثیر رژیم مدیترانه‌ای در زنان بیش از مردان است. نتایج به دست آمده از یک پژوهش حاکی از آن است، زنانی که از رژیم مدیترانه‌ای پیروی می‌کنند، ۲۲ درصد کمتر از دیگران در معرض سکته هستند.

به گفته محققان، برخی مواد خوراکی، مخصوصا میوه و سبزیجات، موجب کاهش ریسک حمله‌های قلبی و سکته می‌شوند.

براساس نتایج جدیدترین پژوهشی که در این زمینه انجام شده، علاوه بر شواهد قبلی، دنبال کردن رژیم غذایی مدیترانه‌ای می‌تواند به تقویت استخوان، جوان نگاه داشتن مغز، طول عمر، کنترل وزن و کاهش خطر ابتلا به سرطان و نیز بیماری‌های قلبی کمک کند.


بیشتر بخوانید: چگونه وزن خود را به سرعت کاهش دهیم؟ 


محقق ارشد این مطالعه می‌گوید: «پژوهش‌های ما نشان می‌دهد یک رژیم غذایی محتوی مقادیر بالای میوه، سبزی، ماهی و غذا‌های فرآوری نشده، با کاهش خطر سکته در کسانی که سابقه بیماری‌های قلبی دارند، ارتباط دارد».

منبع: فارس

انتهای پیام/

کاهش خطر سکته با پیروی از رژیم مدیترانه‌ای

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.