به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛جوجه کباب یکی از غذاهای پر طرفدار و البته خوشمزه بین ایرانیان است. معمولا جوجه کباب را چند ساعت مزه دار می کنند و سپس روی آتش می پزند. ولی اگر عجله داشتید و وقت مزه دار کردن جوجه ها را ندارید می توانید از این دستور طرز تهیه جوجه کباب ترش روی گریل استفاده کنید.
آموزش تهیه جوجه کباب ترش
زمان آماده سازی ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر
برای پخت جوجه کباب در گریل نیاز به صرف زمان برای مزه دار کردن جوجه ها ندارید و خیلی سریع در عرض یک ربع می توانید جوجه ها را با آب لیمو ترش، نمک و ادویه پوشانده و به سیخ کشیده و روی گریل بپزید. گذاشتن در گریل موقع پخت باعث می شود که جوجه کباب حین پخت کاملا مزه دار شود و طعم دلپذیری پیدا کند. من ترجیح می دهم بین جوجه ها از فلفل های سبز کوچک استفاده کنم تا جوجه ها طعم و عطر بهتری پیدا کنند.
مواد لازم برای جوجه کباب ترش
روغن زیتون به میزان لازم برای روی گریل
سینه مرغ تکه شده ۴ سانتی ۹۰۰ گرم
روغن زیتون فرا بکر ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل یبز کوچک ۲۴ تا ۳۰ عدد
آویشن تازه خرد شده ۱ و نیم قاشق چایخوری
جوجه کباب ترش
جوجه کباب ترش گریل
طرز تهیه جوجه کباب ترش
۱ . گریل را با حرات متوسط گرم کرده و با قلم مو رویش روغن بکشید.
۲ . تکه های مرغ را با روغن زیتون، آبلیمو، سیر و آویشن و نیصف قاشق چایخوری نمک و کمی فلفل سیاه بپوشانید.
۳ . تکه های مرغ و فلفل را یکی در میان به سیخ بکشید.
۴ . سیخ ها را روی گریل گذاشته رویش را بپوشانید و هر از گاهی بچرخانید. پخت جوجه کباب لیمویی حدود ۱۰ دقیقه در گریل طول می کشد.
منبع:پرشین وی
انتهای پیام/