یک روانشناس گفت:افرادی می‌توانند در زندگی موفق شوند که به ظرفیت، پتانسیل و توانمندی‌های خود باور دارند.

نکاتی که والدین برای موفقیت فرزندان خود باید بدانندبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛مهسا عمادی، روانشناس در ارتباط با ارائه راهکار‌هایی به والدین برای موفقیت فرزندانافزود:درحال حاضر شیوه تربیتی بسیاری از والدین برپایه ترس فرزندان از شکست است که همین امر باعث شده تا نسل جدید به جای جسارت داشتن و خلاقیت، بیشتر متکی به والدین خود باشند.

وی تصریح کرد: اگر به محتوای فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی نیز دقت کنیم درخواهیم یافت که پیام این برنامه‌ها اغلب هشداری است و برنامه سازان می‌کوشند تا عواقب رفتار‌های اشتباه را نشان دهند. درحالی که شیوه‌های هراس از شکست، تنها باعث ترسو شدن جامعه می‌شود.

این روانشناس ادامه داد: مسیر موفقیت از هراس نمی‌گذرد بلکه افرادی می‌توانند در زندگی موفق شوند که به ظرفیت، پتانسیل و توانمندی‌های خود باور دارند. به عبارتی اگر والدین قصد دارند فرزندانی شجاع، مصمم، استوار و دارای سلاوت شخصیتی تربیت کنند تنها باید حس باور داشتن را در آن‌ها تقویت کنند.


بیشتر بخوانید:نکاتی که والدین باید بدانند 


وی با بیان اینکه عمیق‌ترین رفتار‌ها در سطح ناخودآگاه هر انسان از باور‌های فرد نشات می‌گیرد، افزود: براساس تحقیقات صورت گرفته مشخص شده که ریشه باور‌ها از کودکی و توسط خانواده و محیط اطراف شکل می‌گیرد و تا قبل از سن ۱۲ سالگی به هر میزان که روی باور‌ها تاکید شود فرزندان در سنین بالاتر رفتار‌های هوشمندانه تری در برابر موضوعات مختلف نشان خواهند داد.

این کارشناس روانشناسی ابراز کرد: والدین باید به فرزندان خود آموزش دهند که اگر از یک راه به نتیجه نرسیدند، راه‌های دیگر را امتحان کنند؛ چرا که یک موضوع همیشه چند راه حل دارد و با شکست اولین راه نباید از ادامه مسیر بازماند بلکه باید راه‌های بعدی را امتحان کرد.

عمادی خاطرنشان کرد: باور داشتن به معنای خوداتکایی و اعتماد به پتانسیل‌های شخصی است، کسی که اعتماد به نفس نداشته باشد، ناتوان است ونمی تواند از امکانات و استعداد‌های درونی خود بهره برداری کند، و کسی که حس خودباوری نداشته باشد فردی خودباخته و فاقد اعتماد به نفس و متکی به دیگران است؛ به همین دلیل همواره به والدین سفارش می‌شود که برای موفق شدن فرزندان خود از ابزار هراس و ترساندن آن‌ها از شکست استفاده نکنند.

منبع:فارس

انتهای پیام/

نکاتی که والدین برای موفقیت فرزندان خود باید بدانند

برچسب ها: روانشناسی ، خواندنی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار