الهیار از رایزنی با سازمان برنامه و بودجه برای اتخاذ سازوکارهای جدید به منظور بازگرداندن بندهای حذف شده فیش حقوقی خبر داد.
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اوایل امسال بود که موضوع حذف برخی بندها از فیش حقوقی فرهنگیان سر و صدای زیادی به پا کرد و با موجی از نارضایتی آنها به دلیل کاهش میزان پرداختی همراه بود، حذف برخی از بندها همچون سختی کار، که این اقدام با تصمیم دیوان محاسبات به وقوع پیوست.
به گفته وزیر آموزش و پرورش و معاون توسعه و پشتیبانی، آموزش و پرورش صرفا مجری این کار بود و دخل و تصرفی در این تصمیم گیری نداشته است، اما با توجه به موج نارضایتی فرهنگیان، آموزش و پرورشیها از پیگیری موضوع خبر دادند تا شرایط را تغییر دهند بر همین اساس اقداماتی را برای احیای این بندهای حذف شده مورد توجه قرار دادند.
بیشتر بخوانید: آموزش و پرورش نیازمند قانونی خاص برای نظام پرداختی است
علی الهیار ترکمن معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره رسیدگی به وضعیت حذف برخی از بندها از فیش حقوقی فرهنگیان اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش تابع قانون است و حذف سختی کار از فیشهای حقوقی هم ذیل اجرای قانون بوده است.
وی ادامه داد: بعد از حذف سختی کار از فیشهای حقوقی،کاری را با رایزنی از طریق امور اداری و استخدامی دنبال میکنیم تا با استفاده از مواد ۶۵تا ۶۸ قانون خدمات مدیریت کشوری، ۱۲۰ امتیاز حذف شده سختی کار را برگردانیم.
معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مستندسازی و رایزنیها برای این موضوع انجام شده است، گفت: سازمان برنامه و بودجه هم نظر ویژهای به این کار دارد و امیدواریم به زودی این موضوع در شورای توسعه و مدیریت مطرح شود تا جایگزینی ۱۲۰ امتیاز از دست رفته برای آموزش و پروزش را محقق کنیم.
الهیار ترکمن درباره زمان اجرای این طرح جایگزین تصریح کرد: هر زمان که مصوبه شورای توسعه و مدیریت را دریافت کنیم، میتوانیم امتیاز از دست رفته را برگردانیم و کار را به مرحله اجرا برسانیم.
انتهای پیام/
آموزش و امنیت کشور در دست دو قشری است که کمترین میزان دریافتی ها را دارن
علی برکت الله
چگونه ایشان در دانشگاه آزاد نیز مدیرگروه مکانیک و عضو تمام وقت است؟
مگر تمام وقت چند ساعت است؟ آیا توان افراد قابلیت افزایش زمان 24 ساعت را دارد؟
آیا کار چنین افرادی خدمت به علم و کشور است؟ یا گرفتن فرصت اشتغال از دیگران؟
زیرا با نرخ تورم 9 درصدی قیمت ها تغییری نکرده و حقوق ما 20 درصد افزایش یاقته،
بطور مثال حقوق من که یک میلیون دویست بود به یک میلیون چهارصد رسید
دیگر چه از این بهتر؟؟!
حال فقط با پرداخت کرایه خانه یک و نیم میلیونی چگونه بفکر دانش آموز بفکر تحصیل این طفل های معصوم باشم؟؟؟!
واقعا بفکر باشید .
اکثرا هم فوق لیسانس مهندسی هستن
اگه میخوای مملکت امن و امان باشه عرب را سیر و عجم را گرسنه نگه دار
دولت چهارتا مدیر نجومی و آقازاده رو سیر کرد.دارن کشتی مملکت را غرق میکنن.
معلم کارش ساعت ۱ تمام نمیشه همینکه که خانه رسید و اندکی استراحت کرد باید تکالیف و امتحانات و پوشه کار دانش آموزان را بررسی کند ، سوال طرح کند، برای تدریس روز بعد مطالعه کند و مواد و ابزار لازم را فراهم کند، طرح درس آماده کند ضعف ها و بدفهمی های دانش آموزان را کشف کند و دنبال راه حل بگردد، همینجور که نمیشه رفت سر کلاس .
والله من حاضرم کارمو بایه نظامی عوض کنم