![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
ده رویه، سرمربی تیم شهرداری سمنان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد گفت: بازی با مقاومت گلساپوش بازی خوبی بود، ما تیم حریف را آنالیز کرده بودیم و موفق شدیم در تایمهای اول و دوم نیز چهار گل پیش بیفتیم.
ده رویه افزود: متاسفانه در تایم سوم با حرکاتی که دروازه بانمان انجام داد و جو حاکم بر ورزشگاه را تحت تاثیر قرار داد، بازی چهار بر صفر برده را با نتیجه پنج بر چهار باختیم که حتما با دروازه بان برخورد خواهم کرد.
وی گفت: اصل این است که اخلاق را نبازیم و در طول بازی حتی یک اعتراض هم به داوری نداشتم و حتی در لحظات پایانی داور صحنه خطا روی بازیکن ما را نگرفت که میتوانست بازی مساوی شود.
ده رویه گفت: یزد قطب فوتبال ساحلی کشور است و این پیروزی را به تیم حریف و هوادارانش تبریک می گویم.
انتهای پیام/ص