دسرهای خوشمزه فراوانی در دنیای ما وجود دارد که ملیت های مختلفی دارند ولی با توجه به این تفاوت در هر کشوری می توان آن را یافت و شادی طرفدارانشان را در زمان سرو این دسرها نظاره گر بود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دسرهای خوشمزه فراوانی در دنیای ما وجود دارد که ملیت های مختلفی دارند ولی با توجه به این تفاوت در هر کشوری می توان آن را یافت و شادی طرفدارانشان را در زمان سرو این دسرها نظاره گر بود.

یکی از این دسرهای خوشمزه که در ایران هم باب بوده و طرفداران خاص خودش را دارد، کرم کارامل است که طرز تهیه چندان پیچیده و سختی هم نداشته و هر کسی به راحتی می تواند آن را تهیه نموده و سرو نماید.

باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا در این مطلب شما را با طرز تهیه این دسر خوشمزه آشنا نماید، پس با ما همراه باشید.

///

کرم کارامل چیست؟

کرم کارامل(به انگلیسی : Crème caramel) نام یک دسر غربی و پر هوادار است.

این دسر نخستین‌بار توسط فرانسویها ساخته شد.


بیشتر بدانید: بعد از غذا، دسر شیرین نخورید 


کرم کارامل‌ها را به انواع مختلف می‌توان درست کرد.

کرم کارامل‌های شکلاتی و زنجبیلی در حال حاضر طرفدار زیادی در کشور ایتالیا دارند.

///

مواد لازم برای کرم کارامل

تخم مرغ = 5 عدد

شکر= 220 گرم


بیشتر بدانید: صبحانه، ناهار یا شام؟ کدام را حذف کنیم؟ 


شیر= نیم لیتر

وانیل = نصف قاشق مرباخوری کرم کارامل

///

طرز تهیه کرم کارامل

در ابتدا بهتر است شربت کارامل را تهیه کنید.


بیشتر بدانید: با هر غذایی چه ورزشی باید کرد؟


برای تهیه شربت آن ، هفتاد گرم شکر را با دو قاشق سوپ خوری آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا رنگ آن کم کم طلایی شود، پس از آنکه رنگ شربت طلایی شد، نصف لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهیدتا شربت به خوبی بجوشد; به حدی که ذرات شکرکاملا در شربت حل و غلیظ شود.

///

سپس شربت رادر ظرف دیگری بریزید و جدار ظرف را نیز به شربت آغشته کنید.

در این لحظه ، شربت شما آماده است .

///

کرم کارامل خانگی

پس از تهیه شربت کارامل ، شیر را با شکر باقی مانده روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد و پس از به جوش آمدن شیر، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.


یاد بگیرید: طرز تهیه انواع دسر و پیش غذاهای ایرانی و خارجی


سپس تخم مرغ ها و وانیل را خوب بهم بزنید و با شیر سرد شده مخلوط کنید و مواد را در ظرفی که به شربت کارامل آغشته کرده اید، بریزید و داخل فر که ازقبل با حرارت 350 درجه گرم کرده اید، به مدت یک ساعت و نیم قرار دهید.

پس از گذشت این مدت ، چنگال را در کرم فرو کنید. اگر مواد به چنگال نچسبد، کارامل شما آماده است . سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

///

نکات تکمیلی در مورد کرم کارامل

کرم کارامل جزو دسر - کرم و موس است.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه.

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه است.


بیشتر بدانید: یک درصد لاغری‌های سرشتی افزایش وزن می‌یابند 


کرم کارامل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب است .

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.