یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی دسر را در تقویت و رشد مو‌ها موثر دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ دسر سیب حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، D ، E ، K ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶، B۱۲، آهن، فسفر، سلنیوم، پکتین، کلسیم، منیزیم، کربوهیدرات، فیبر، سدیم، پتاسیم و اسید چرب امگا ۳ است.
برای بررسی خواص دسر سیب و اینکه مصرف این دسر برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص دسر سیب

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص دسر سیب اظهار کرد: این دسر به علت داشتن ویتامین A ، گروه ویتامین‌های B و املاح معدنی نقش موثری در تقویت، رشد مو‌ها و لطافت پوست دارد.

وی درباره خواص دیگر دسر سیب بیان کرد: این دسر به علت وجود ویتامین‌های A ، C  و E  خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند؛ کلسیم، منیزیم و ویتامین D موجود در این دسر موجب استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شوند و از بروز پوکی استخوان در افراد جلوگیری می‌کنند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: دسر سیب به علت داشتن پکتین، آب‌های زائد و میان‌بافتی بدن را تخلیه می‌کند؛ این دسر به علت داشتن فیبر موجب رفع یبوست می‌شود.

عظمایی تاکید کرد: دسر سیب حاوی چربی مفید (HDL) است بنابراین افرادی که چربی مفیدشان پایین است باید از این دسر استفاده کنند.

وی یادآور شد: دسر سیب آرام‌بخش است و تاثیر چشمگیری در تقویت حافظه دارد.

دسری که مو‌هایی پرپشت را به شما هدیه می‌دهد/ خواص دسر سیب در داشتن مو‌هایی پرپشت/ دسر سیب بخورید تا مو‌هایی پرپشت داشته باشید

مواد لازم برای تهیه دسر سیب (چهار تا پنج نفر)

سیب                                          سه تا چهار عدد
نان تست                                   سه برش متوسط
تخم‌مرغ محلی                         سه عدد
شیر                                            نصف لیوان
پودر وانیل و دارچین               از هر کدام یک قاشق چای‌خوری
شکر قهوه‌ای یا عسل               یک استکان
نشاسته ذرت                           سه قاشق چای‌خوری

طرز تهیه دسر سیب

-نخست نان تست‌ها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
- تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید سپس شیر، پودر وانیل و دارچین را به آنها اضافه کنید.
- مواد را به خوبی هم بزنید.
- سیب‌ها را خُرد کنید و به مواد بیفزایید.
- شکر قهوه‌ای یا عسل، نشاسته ذرت و نان تست‌ها را هم به سایر مواد اضافه کنید.
- مواد را روی اجاق گاز یا داخل فر بگذارید تا با حرارت ملایم به خوبی پخته شود.
- این دسر را می‌توان پس از سرد شدن به همراه بستنی وانیلی میل کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.