به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ دسر سیب حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، D ، E ، K ، گروه ویتامینهای B مانند B۱، B۲، B۶، B۱۲، آهن، فسفر، سلنیوم، پکتین، کلسیم، منیزیم، کربوهیدرات، فیبر، سدیم، پتاسیم و اسید چرب امگا ۳ است.
برای بررسی خواص دسر سیب و اینکه مصرف این دسر برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتوگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهمترین خواص دسر سیب اظهار کرد: این دسر به علت داشتن ویتامین A ، گروه ویتامینهای B و املاح معدنی نقش موثری در تقویت، رشد موها و لطافت پوست دارد.
وی درباره خواص دیگر دسر سیب بیان کرد: این دسر به علت وجود ویتامینهای A ، C و E خاصیت آنتیاکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماریهای مختلف به ویژه انواع سرطانها محافظت میکند؛ کلسیم، منیزیم و ویتامین D موجود در این دسر موجب استحکام استخوانها و دندانها میشوند و از بروز پوکی استخوان در افراد جلوگیری میکنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: دسر سیب به علت داشتن پکتین، آبهای زائد و میانبافتی بدن را تخلیه میکند؛ این دسر به علت داشتن فیبر موجب رفع یبوست میشود.
عظمایی تاکید کرد: دسر سیب حاوی چربی مفید (HDL) است بنابراین افرادی که چربی مفیدشان پایین است باید از این دسر استفاده کنند.
وی یادآور شد: دسر سیب آرامبخش است و تاثیر چشمگیری در تقویت حافظه دارد.
سیب سه تا چهار عدد
نان تست سه برش متوسط
تخممرغ محلی سه عدد
شیر نصف لیوان
پودر وانیل و دارچین از هر کدام یک قاشق چایخوری
شکر قهوهای یا عسل یک استکان
نشاسته ذرت سه قاشق چایخوری
-نخست نان تستها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
- تخممرغها را در ظرفی بشکنید سپس شیر، پودر وانیل و دارچین را به آنها اضافه کنید.
- مواد را به خوبی هم بزنید.
- سیبها را خُرد کنید و به مواد بیفزایید.
- شکر قهوهای یا عسل، نشاسته ذرت و نان تستها را هم به سایر مواد اضافه کنید.
- مواد را روی اجاق گاز یا داخل فر بگذارید تا با حرارت ملایم به خوبی پخته شود.
- این دسر را میتوان پس از سرد شدن به همراه بستنی وانیلی میل کرد.
انتهای پیام/