به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛ آرش خوشنویس زاده، مدیر شبکه بهداشت - درمان شهرستان بویین زهرا گفت:این نانوایی به علت استفاده از نمک بیش از حد استاندارد در تهیه نان، اخطارهای متعدد دریافت کرد که به دلیل بی توجهی به آن ها، به مدت چهار ماه تعطیل شد.
خوشنویس زاده افزود: وزارت بهداشت برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای فشار خون و قلبی - عروقی در جامعه ، خط مشیهایی را تعیین کرده است که از جمله آن، کاهش مصرف نمک در نانوایی به میزان حداکثر یک درصد است.
انتهای پیام/