به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی پورداود معاون مرکز علمی آموزشی جهاد کشاورزی شهرستان جهرم گفت: سالمون شبیه قزلآلا ولی گوشتش قرمز یا نارنجی پررنگ است که فروشندگان سودجو، رنگدانههای طبیعی و رنگ های مصنوعی(مضر برای سلامتی) را به خورد قزلآلا می دهند تا جای سالمون فروخته شود.
مهدی پورداود ادامه داد: سالمون فقط در نواحی آتلانتیک و در کشورهایی چون نروژ و دانمارک پرورش می یابد و چیزی با عنوان سالمون ایرانی یا سالمون خزر وجود ندارد.
معاون مرکز علمی آموزشی جهاد کشاورزی شهرستان جهرم گفت: چند سالی است که نوعی ماهی به صورت فیله و... با نام سالمون ایرانی فروخته میشود که تقلبی است.
پورداود اضافه کرد: قیمت سالمون آتلانتیک بالاتر از یکصد هزار تومان در هر کیلوگرم و اکنون کمیاب شده است.
این مدرس دانشگاه بیان داشت: هموطنان توجه کنند که در بازار، سالمونهای وکیوم شده و با مارک و بسته بندیهای مخصوص کشورهای آتلانتیک یا نروژ و دانمارک اصالت دارند و در غیر این صورت تقلبی و به دلیل استفاده تولیدکنندگان از رنگدانههای مصنوعی برای سلامتی مضر هستند.
انتهای پیام/ب