رولت خرما و گردو از بهترین و مقوی ترین رولت ها است. این رولت علاوه بر مقوی بودن بسیار خوشمزه نیز بوده و می تواند به عنوان یک میان وعده لذیذ میل شود. اما در این بین عده ای نیز از رولت خرما و گردو در پذیرایی مراسم های مذهبی یا عزاداری شان استفاده می کنند. امروزه اهمیت پذیرایی در مراسم های عزاداری نیز مانند مراسم های عروسی شده است و عده زیادی به دنبال اینند که به بهترین شکل مراسم سوگواری شان را برگزار کنند. به همین خاطر ما بر آن شدیم تا در این خبر طرز تهیه رولت خرما و گردو را به صورت کامل به شما آموزش دهیم. در ادامه با باشگاه خبرنگاران جوان همراه شده و تمامی نکات مربوط به تهیه رولت خرما را بیاموزید.
طرز تهیه رولت خرما و گردو برای مجالس و یا یک عصرانه دلچسب
پیش از هر چیزی برای درست کردن رولت خرما و گردو لازم است که مواد اولیه مورد نیاز آن را تهیه و آماده کنید.
مواد لازم در طرز تهیه رولت خرما
- خرما: دو کیلو
- روغن سه قاشق مربا خوری
- دارچین: به مقدار دلخواه
- زنجبیل : به مقدار دلخواه
- آرد: سه پیمانه
- گردو: به مقدار لازم
- پودر نارگیل: به مقدار دلخواه
حتما بخوانید: طرز تهیه رولت کیک خانگی خوشمزه
هم چنین بخوانید:روش تهیه رولت فندق و عسل
مراحل آموزشی طرز تهیه رولت خرما و گردو
- مرحله اول: هسته تمامی خرماها را جدا کنید.
- مرحله دوم: تمامی خرماها را یک بار چرخ کنید.
- مرحله سوم: یک ظرف انتخاب کرده و درون آن روغن را ریخته و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید.
- مرحله چهارم در طرز تهیه رولت خرما و گردو: تمامی خرمای چرخ شده را درون روغن ریخته و یکم حرارت دهید.
نکته!
حرارت زیر خرما زیاد نباشد چرا که خرما به راحتی و خیلی سریع خشک می شود.
- مرحله پنجم: در این مرحله از طرز تهیه رولت خرما و گردو نوبت به اضافه کردن زنجبیل و دارچین می رسد.
نکته!
مقدار دارچین و زنجبیل کاملا سلیقه ای و بر اساس ذائقه است.
- مرحله ششم: در این قسمت پخت رولت خرما آرد را الک کرده و سپس آن را تفت دهید.
نکته!
آرد را بر روی حرارت کم تفت دهید و از این که ممکن است بسوزد، نیز جلوگیری به عمل آورید و نگذارید آرد سیاه شود.
حتما بخوانید: طرز تهیه پاناکوتای خرما
هم چنین بخوانید: طرز تهیه پای خرما و بادام
- مرحله هفتم: به آرد در حال تفت مقدار کمی روغن بزنید . پی در پی آن را هم بزنید.
- مرحله هشتم طرز تهیه رولت خرما و گردو : پس این که آرد را به خوبی همانند حلوای نذری تفت دادید می توانید مواد را برای رول کردن آماده کنید.
نحوه رول کردن و انجام مراحل پایانی طرز تهیه رولت خرما و گردو
- کف سینی کیسه فریزر پهن کرده و آن را با روغن چرب کنید.
- مایه خرما و دارچین را روی سینی بریزید و آن را با قاشق صاف کنید.
- مقداری از آرد تفت داده شده را نیز روی خرما ها بریزید.
- از گردو و پسته برای پوشش مواد استفاده کنید.
- در این مرحله باید رول کنید تا رولت خرمای شما شکل بگیرد. این کار با کیسه فریزر زیر مواد امکان پذیر است.
- پس از رول کردن به مدت چهار تا پنج ساعت مواد را داخل یخچال قرار دهید.
- بعد رولت های خرمایی را از یخچال خارج و آن ها را برش دهید.
- جهت تزئین رولت خرما و گردو می توان از کنجد، پور پسته و نارگیل و... استفاده کرد.
امیدواریم با طرز تهیه رولت خرما و گردو به خوبی آشنا شده و بتوانید خوشمزه ترین رولت خرمایی را تهیه و نوش جان کنید.