طرفداران رولت کیک این خبر را نباید از دست بدهند چرا که طرز تهیه خوشمزه ترین رولت کیک این جا گردآوری شده و می توان با آن بهترین رولت کیک خامه ای را پخت . با باشگاه خبرنگاران جوان همراه شده و طرز تهیه رولت کیک خوشمزه خانگی را یادبگیرید.

آموزش طرزتهیه رولت کیک خوشمزه خانگی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جواناگر شما هم از طرفداران کیک رولت هستید و دلتان می خواهد این کیک اسفنجی را به صورت خانگی تهیه  و نوش جان کنید. بهتر است این خبر از باشگاه خبرنگاران جوان را دنبال کرده و با "طرز تهیه رولت کیک" خوشمزه خانگی آشنا شوید و آن را برای خود و عزیزانتان درست کنید.

رولت سوئیسی یا همان کیک رولت یک نوع کیک اسفنجی است که کیک آن  خیلی نازک پخته می شود . در ادامه تهیه رولت کیک،  مربا یا خامه زده شده همراه با میوه های تازه، کرم ، کره و ... بر روی کیک مالیده می شوند و بعد رول می شوند و شما می توانید با برش زدن رولت های کیکی کوچکی را نوش جان کنید.

نحوه طرز تهیه رولت کیک در خانه

پیش از هر چیزی شما نیاز دارید مواد مورد نیاز برای تهیه رولت کیک را آماده و مهیا کنید. به همین خاطر ما در ابتدا مواد لازم برای پخت رولت را برای شما لیست کرده ایم.

 مواد لازم در طرز تهیه رولت کیک خانگی خوشمزه

  • تخم مرغ: 4 عدد
  • شکر: دو سوم پیمانه 200 میلی لیتری
  • آرد الک شده : دو سوم پیمانه
  • بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • وانیل: به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار کم

هم چنین بخوانید: طرز تهیه رولت کدو حلوایی


آموزش طرزتهیه رولت کیک خوشمزه خانگی

مراحل طرز تهیه رولت کیک در منزل

قدم اول: در ابتدا باید تخم مرغ همراه یک سوم شکر هم زده شود  تا کاملا سفید شود.

قدم دوم: به ترکیب تخم مرغ و شکر، وانیل نیز اضافه می کنیم .

قدم سوم: بعد از  اینکه سفیده تخم مرغ به اندازه کافی کف کند باید یک سوم دیگر شکر را اضافه کنیم تا سفت گردد.

قدم چهارم: در این مرحله از طرز تهیه رولت کیک لازم است که زرده و سفیده تخم مرغ را به صورت آرام با یک دیگر ترکیب و مخلوط کنید.

قدم پنجم از طرز تهیه رولت کیک: در ادامه کار نیز بکینگ پودر و آرد را به شکل دورانی به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

قدم ششم: در این قسمت از کار باید مواد تهیه شده را روی سینی فری که از پیش با روغن چرب شده بریزید.

قدم هفتم: این مواد بایستی در داخل فر 175 درجه سانتی گرادی به مدت 15 دقیقه قرار بگیرد و بپزد.

قدم هشتم در طرز تهیه رولت کیک : بعد از اتمام پانزده دقیقه مواد پخته شده را از روی کاغذ جدا کرده و سپس با کمک یک پارچه آشپزخانه ای آن را لوله و یا به اصطلاح رول کنید. بعد از رول کردن در یخچال قرار بدهید.

قدم نهم: پس از این که به طور کامل سرد شد خامه زده شده را به همراه پودرقند بر روی آن بمالید و مجدد دز یخچال قرار دهید.

قدم دهم از طرز تهیه رولت کیک خانگی: بعد از مدتی رولت را از یخچال درآورده و آن را با میوه یا شکلات ذوب شده تزئین کرده و برش بزنید.


بیشتر یاد بگیرید: طرز تهیه رولت شکلاتی ساده و خوشمزه


آموزش طرزتهیه رولت کیک خوشمزه خانگی


بیشتر بدانید:  طرز تهیه رولت خوشمزه و متفاوت مخصوص رژیم داران


نکات مهم در آموزش طرز تهیه رولت کیک

  1. مدت زمان رولت کیک با احتساب زمان پخت و تهیه سازی مواد اولیه آن در حدود 45 دقیقه است.
  2. از این خوراکی خوشمزه شیرین می توان به عنوان دسر یا میان وعده استفاده کرد.
  3. مواد اولیه گفته و طرز تهیه این رولت کیک برای 8نفر بود.

امیدواریم با این آموزش طرز تهیه رولت کیک بتوانید خوشمزه ترین رولت کیک خانگی برای خود و خانواده تان درست و نوش جان کنید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شهناز سلطانی
۱۰:۴۵ ۲۹ آذر ۱۳۹۸
چرا کامل ودرست توضیح داده نشده برای کسی که تازه یادمیگیره خیلی مبهمه
Iran (Islamic Republic of)
اوین
۱۴:۵۴ ۲۰ آذر ۱۳۹۸
میشه لطفا طرز تهیه اش با عکس باشه؟
Iran (Islamic Republic of)
س
۲۱:۰۳ ۰۵ فروردين ۱۳۹۸
بله موافقم
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۲۱:۲۷ ۲۹ آذر ۱۳۹۷
دستورتون خیلی ناقص بود