به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در همایش نقش پست بانک در حمایت از اشتغال پایدار گفت: حل مشکل اشتغال به معنی حل مسایل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی است.
وی با اشاره به اینکه حکومت ما حکومتی نبوی وعلوی است تصریح کرد: پیغمبر اسلام بی نیازترین مردم را آزادترین مردم می دانست، بنابراین با حل مشکل بیکاری می توانیم مردم را بی نیاز کنیم.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با بیان اینکه حضرت امام بوسه بر کف دست کارگر را، بوسه بر کف دست تولید و سازندگی میدانست تصریح کرد: حضرت امام عرق کار بر جبین کارگران را هم وزن با خون مجاهدان در جبهه می دانستند.
رضوی با بیان اینکه امروز یکی از مهمترین مشکلات ما بیکاری است گفت: راهکار ما ایجاد شغل است که با تسهیلات اداری، تکریم ارباب و رجوع و تسهیلات مالی انجام میشود.
وی با تاکید بر اینکه در بهبود فضای کسب و کار، ایجاد درآمد و تولید، تسهیلات اداری ۶۴درصد نقش دارد، تصریح کرد: تکریم ارباب رجوع ۲۰درصد و تسهیلات مالی ۱۶ درصد در بهبود فضای کسب و کار موثر هستند.
معاون ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: ما کمترین نقش را در ایجاد کسب و کار در زمینه پرداخت تسهیلات مالی می بینیم، اما این تسهیلات نقش تکمیل کننده دارند، بنابراین دولت نیز از این جهت تسهیلات مالی را دنبال کرد و 1 میلیارد و 500 میلیون دلار که بیش از 6 میلیارد تومان است به 4 بانک کشاورزی، توسعه تعاون، صندوق کارآفرینی امید و پست بانک تخصیص داد که 50درصد این اعتبار در اختیار بانک کشاورزی قرار گرفت.
رضوی با اشاره به میزان اعتبار تخصیص یافته به استانها برای ایجاد اشتغال تصریح کرد: ۴ استان مازندران، کرمانشاه، یزد و تهران در رتبه نخست اشتغالزایی و ۴ استان چهارمحال و بختیاری، ایلام، خراسان شمالی و کهگیلویه و بویراحمد در رتبه های آخر اشتغالزایی قرار دارند که باید دلایل آخر شدن را پاسخگو باشند و البته قرار است که از عوامل هر استان که اشتغال بیشتری ایجاد کنند تقدیر شود.
وی گفت: برای روستاهای مرزی عشایرنشین کارمزد تسهیلات ۴درصد و در بقیه روستاها 6درصد محاسبه می شود.
معاون توسعه مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته ریاست جمهوری با تاکید بر تصویب لایحه دو فوریتی برای عشایر و روستاییان در دولت خاطرنشان کرد: به جز دولت یازدهم و دوازدهم هیچ دولتی تاکنون در ایران چنین اقداماتی در حوزه روستاییان و عشایر انجام نداده است، اما دولت یازدهم و دوازدهم متهم می شود که به کم بضاعت ها توجه ندارد.
رضوی با اشاره به تولید ۹میلیون تن گندم در روستاها گفت: ۱۰هزار میلیارد تومان درآمد تولید گندم در روستاهاست، بنابراین روستاها نیازمند داشتن یک بانک مخصوص هستند با توجه به اینکه مردم از پست بانک رضایت دارند پیشنهاد می کنم این بانک را بانک روستاییان معرفی کنیم.
معاون ریاست جمهوری تصریح کرد: بانک کشاورزی بانک روستاییان نیست، روستا محل تولیدات متنوع است و روستاییان کارهای مختلفی انجام میدهند، بنابراین باید بانک مخصوص برای آنها تاسیس شود.
وی با اشاره به اینکه ارایه کارت اعتباری به روستاییان کاری زیبنده است گفت: با دریافت کمترین مبلغ از روستاییان می توانیم صندوق کارآفرینی تشکیل دهیم و به دنبال آن اشتغال ایجاد کرده و مشکلات مردم را رفع کنیم.
انتهای پیام/