به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سید ابوالفضل رضوی، در نخستین گردهمایی ترویج بوم گردی در روستاهای کاشان و آران و بیدگل افزود: این تعداد شغل با اختصاص تسهیلات ۱۲۰ هزار میلیارد ریالی دولت در راستای ایجاد اشتغال پایدار در روستاها و تسهیلات ۱۰ هزار میلیارد ریالی با همافزایی صورت گرفته بین دستگاه های اجرایی ایجاد خواهد شد.
وی پرداخت تسهیلات ۳۲۰ هزار میلیارد ریالی را از محل صندوق توسعه ملی و سرمایه های بانکی با کارمزد چهار درصد به روستاها و عشایر مرزنشین و 6 درصد کارمزد به سایر روستائیان و عشایر یادآورشد و گفت: بازپرداختاین تسهیلات را تا سقف سه سال با 6 ماه تنفس است.
به گفته وی، سندهایوستایی از جمله ملکی، مسکونی و سفته محل اجرای این طرح است.
رضوی، پرداخت ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات نیز با هم افزایی صورت گرفته بین دستگاه های اجرایی را خاطرنشان کرد و گفت: این اعتبارات نیز از محل بانک های سینا و پارسیان با کارمزد هشت درصد در اختیار روستائیان قرار داده می شود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری، تصریح کرد: در صورتی که مسئولان استانی تا پایان خرداد ماه اقدام به امضای توافق نامه با بانک های کشاورزی، توسعه تعاون، پست بانک و صندوق کارآفرینی کنند در مجموع بیش از 50 درصد از این تسهیلات تا پایان تیرماه پرداخت خواهد شد.
رضوی، اظهارداشت: این تسهیلات برای تمام طرح های منجر به شغل پایدار در روستاها از جمله در زمینه های گردشگری، صنایع دستی، دامپروری، کشاورزی، زنبورداری و معدن قابل پرداخت است.
وی با تاکید بر اینکه اعتقادی به سرمایه گذاری های دولتی وجود ندارد گفت: دولت به عنوان مجموعه ای خدمتگزار تنها با چابک سازی می تواند موفق عمل کند در حالی که روستائیان و عشایر با اراده، خودباوری، آموزش و خلاقیت می توانند ثروت کشور را به چند برابر برسانند.
به گفته وی، تمرکز بر مناطق بزرگ در نظام برنامه ریزی منجر به وارد آمدن آسیب هایی به مردم و کشور شده که نشان می دهد در راه توسعه باید گام های بیشتر و بزرگتری برداشته شود.
شایان ذکر است: نخستین گردهمایی توسعه و ترویج بوم گردی در روستاهای کاشان و آران و بیدگل با حضور جمعی از اعضای شوراهای اسلامی روستاها و دهیاران این شهرستان ها دیروزدر باغ پرندگان کاشان برگزار شد.
انتهای پیام/م