به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کمتر کسی را در این زمانه صفر و یکی میتوان پیدا کرد که حداقل یکبار گذرش به گوگل و جستجو در آن نیافتاده باشد و به مطلب مورد نظرش دست پیدا نکرده باشد.
اما در این بین یک سری مطالب را میتوان پیدا کرد که بزرگان این عرصه پیشنهاد میکنند تا افراد در گوگل به جستجوی آن نپردازند، که باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد این مطالب ممنوعه در Google را به شما معرفی نماید، پس پیشنهاد میکنیم با ما همراه باشید.
گوگل (Google) یک شرکت آمریکایی فعال در حوزهٔ فناوری اطلاعات شامل جستجوی اینترنتی، رایانش ابری و تبلیغات، نرمافزار و سختافزار است.
این شرکت توسط لری پیج و سرگئی برین تأسیس شد که هر دوی آنها در دانشگاه استنفورد به عنوان دانشجوی دکترا حضور داشتند و با نام «مردان گوگل» شناخته میشدند.
گوگل در ابتدا به عنوان یک شرکت خصوصی در ۴ سپتامبر ۱۹۹۸ ثبت شد و فروش اولیه سهام آن در ۱۹ اوت ۲۰۰۴ انجام شد.
بیشتر بخوانید: الکسا بخرید، میلیاردر شوید!
لری پیج و سرگئی برین و اریک اشمیت قبول کردند که به مدت بیست سال، یعنی تا سال ۲۰۲۴ در کنار هم کار کنند.
هدف گوگل از آغاز «سازماندهی کردن اطلاعات دنیا و دسترسپذیر کردن آنها برای عموم» بود، و شعار غیررسمی شرکت (که توسط مهندس گوگل امیت پاتل ابداع شد و توسط پل بوچهیت از آن حمایت شد) شرور نباشید (Don't Be Evil) بود.
گوگل برگرفته شده از واژهٔ گوگول که به معنی «یک عدد یک و صد صفر جلوی آن» است که نوعی شعار و در واقع مقصود موضوع است.
بدین معنی که گوگل قصد دارد تا سرویسها، اهداف و اطلاعرسانی و اطلاعات خود را تا آن مقدار در وب در جهان گسترش دهد.
گوگل بهطور تخمینی دارای بیش از یک میلیون سرور در سراسر جهان است و روزانه بر روی بیش از یک میلیارد درخواست جستجو و حدود ۲۴ پتابایت داده تولید شده توسط کاربران پردازش انجام میدهد.
نتیجه رشد سریع گوگل از بدو ثبت شدن شرکت، زنجیرهای از محصولات، خرید و شراکت با شرکتهای دیگر بود.
جستجو در گوگل دروازه ورود به دنیای اینترنت است. کلمات و اصطلاحاتی که جستوجو میکنید روی تجربهی شما اثر مستقیمی میگذارند.
بیشتر بخوانید: گوگل حالت ذخیره باتری را به نرمافزار کیبوردش اضافه میکند
در بیشتر مواقع گوگل برای جستوجو کردن بهترین ابزار است، اما آیا میدانستید همین ابزار مفید در بعضی مواقع میتواند شما را گمراه کند و یا علیهتان عمل کند؟
بیایید از وضعیت سلامتی شروع کنیم. وبسایتهای زیادی وجود دارند که به بیماریها و نشانههای آنها اشاره میکنند و اغلب توسط افراد غیرحرفهای مدیریت میشوند. قطعاً نگاه کردن به نشانههای بیماری در اینترنت، نهتنها به شما کمکی نمیکند بلکه حالتان را بدتر میکند و شما را میترساند. اگر حس میکنید که مشکلی دارید به سراغ پزشک واقعی بروید و از گوگل بهعنوان پزشک استفاده نکنید.
این موضوع بسیار جدی است. شاید عبارات «چگونه بمب بسازیم» یا «چطور قرص آمفتامین درست کنیم» را فقط بهخاطر کنجکاوی جستوجو کنید، اما این را به یاد داشته باشید که نیروهای امنیتی و مبارزه با مواد مخدر این جستوجوها را رهگیری میکنند و آدرس IP شما را در دیتابیس خود ذخیره میکنند. شما که نمیخواهید بهخاطر کنجکاوی به دردسر بیفتید؟
این بخش از آن حوزههایی است که هرچه کمتر درموردش بدانید بهتر است. سرطان نشانههای مختلفی دارد و اغلب آنها را میتوان در سایر بیماریهای عادی هم مشاهده کرد. نشانههایی مثل سرگیجه، ضعف، حالت تهوع و … از این نشانهها هستند. پس احتمال زیادی دارد که این نشانهها را با سرطان اشتباهی بگیرید و بترسید.
شاید اسم ساس را شنیده یا حتی از وجودش آسیب دیده باشید. اما تا حالا فکر کردهاید که آلودگی ناشی از ساس چگونه است؟ اگر میخواهید همچنان به خوابیدن ادامه بدهید، توصیه میکنیم که درمورد آنها جستوجو نکنید.
بیماریهای پوستی مختلفی وجود دارند که ظاهر چندان جالبی ندارند. تصاویر این بیماریها در وبسایتهای گوناگون قابلمشاهده است. بهتر است که به سراغ این تصاویر نروید، چرا که بعضی از آنها واقعا آزاردهنده هستند.
ممکن است که اهل سیگار کشیدن باشید و گاهی اوقات به این فکر کنید که سیگار کشیدن چطور به ریهی شما آسیب میرساند.
بیشتر بخوانید: سرویس ابری جدید گوگل به نام Google One معرفی شد
در سطح وب، تصاویر مختلفی از ریهی افراد سیگاری پیدا میشود که بسیار عجیب هستند. البته اگر میخواهید که برای ترک سیگار مشوقی داشته باشید، میتوانید به سراغ این تصاویر بروید، با اینحال بهتر است که این کار را نکنید.
لطفا از جستوجوی چنین فهرستی خودداری کنید؛ مگر اینکه بخواهید فهرست چیزهایی را که موجب وحشتتان میشوند، طولانیتر کنید. حیوانات خطرناکی در دنیا وجود دارند و بعضی از آنها در اطراف شما زندگی میکنند. چنین ترسهایی باعث میشوند که از سفر کردن هم خودداری کنید.
در عصر دیجیتال، حریم خصوصی به شدت تهدید میشود.
ببینید: درآمد گوگل و تلگرام در ایران چقدر است؟
اگر نام خود را جستوجو کنید این احتمال وجود دارد که با نتایج ناخوشایندی مثل اطلاعات قدیمی، محتوای بیربط و تصاویر زنندهای از خودتان روبهرو شوید. اگر با چنین نتایجی روبهرو شوید، تمایل به حذف آنها پیدا خواهید کرد و این کار آسانی نیست.
نتایج این جستوجو کمی متفاوت است. چندان ترسناک نیست و مشکلی را هم برای شما ایجاد نمیکند، اما وقتتان را تلف میکند، چرا که از تماشای این صحنهها خسته نمیشوید. خیلی عجیب است که تخلیه جوش سرسیاه اینقدر لذت بخش است؛ بنابراین توصیه میکنیم از دیدن آنها پرهیز کنید.
حتماً چنین صحنههایی را در فیلمها دیدهاید. زن با صدای بلند فریاد میزند و پزشک تلاش میکند تا او را آرام کند. دیدن این صحنهها حتی در فیلم هم موجب استرس میشود. اگر خانمها این صحنه را ببینند ممکن است از به دنیا آوردن کودک پشیمان شوند. پس این صحنهها را تماشا نکنید.
خب شما میتوانید به جای جستوجوی موارد ناخوشایند در گوگل، از آن لذت ببرید و جستوجوی خود را با کلماتی مثل چرا، چگونه و… شروع کنید. با این کار گوگل محبوبترین جستوجوها را نشان میدهد که از دیدن نتایج آن تعجب خواهید کرد.
انتهای پیام/
میخونم
سریع سرچ میکنم همرو