به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛کدوی شکم پر یکی از غذاهای ایرانی محبوب و خوشمزه ایی است که با کدو سبز تهیه می شود. از این رو در این مطلب قصد داریم به ارائه طرز تهیه کدو سبز شکم پر بپردازیم که امیدواریم شما عزیزان نیز آن را تهیه نموده و نوش جان فرمایید.
مطمئنا اگر شما نیز با خواص کدو سبز آشنا باشید، سعی می کنید طبخ انواع غذا با کدو سبز را یاد بگیرید. کدو سبز شکم پر یکی از این نوع غذاهاست که بسیار شبیه به بادمجان شکم پر می باشد. در دستور پخت کدو سبز شکم پر از مواد و مخلفات زیادی مانند سیب زمینی، ذرت، سبزیجات و… استفاده می شود. انتخاب مواد ترکیبی این کدوها کاملاً سلیقه ای است.
مواد لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
کدو سبز: ۳ عدد
زیتون: به میزان لازم
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری یا گوجه فرنگی: ۲ عدد
زردچوبه: یک قاشق چای خوری
برنج یا جو پخته شده: یک پیمانه
سبزی خرد شده: ۲۰۰ گرم
سینه مرغ: ۱۰۰ گرم
ادویه کاری: یک قاشق چای خوری
روغن مایع: برای سرخ کردن
پیاز نگینی شده: یک عدد
پنیر موزارلا: به میزان لازم
طرز تهیه
1. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد از ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید. کدو ها را بشویید و سر آن را جدا کنید. حالا کدوها را از وسط نصف کنید.
2. محتویات هر قسمت از کدوها را خالی کنید.
3. کدو سبزسینی فر را در مقابل خود قرار دهید. بر روی سینی فر از کاغذ روغنی استفاده کنید. این کاغذ را به مقداری کمی روغن زیتون آغشته کنید. روی کدوها کمی نمک بپاشید.
4. سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید.
5. در ادامه طرز تهیه کدو سبز شکم پر, مقداری روغن در تابه بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. بعد از کم حجم شدن پیاز و نرم شدن آن، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه و هم بزنید.
6. منتظر بمانید تا آب گوشت کاملاً خشک شود. رب گوجه فرنگی یا گوجه خرد شده را در تابه دیگری تفت دهید و منتظر بمانید تا خوش رنگ شود.
7. مغز کدوها را به آن اضافه و تفت دهید. آن گاه ظرف را در کناری قرار دهید. زردچوبه، فلفل، ادویه کاری و نمک را به تابه گوشت اضافه و هم بزنید تا ادویه به طور کامل به خورد گوشت رود. در ادامه سبزی، مرغ و برنج یا جو پخته شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید. توجه داشته باشید که این غذا را می توان همچون دلمه کدو سبز با مواد میانی متفاوتی تهیه نمود که انتخاب آنها کاملا سلیقه ای است.
8. ۵ دقیقه آن ها را تفت دهید و آن گاه با محتویات داخل تابه، کدوها را پر کنید. بعد از پر کردن کدوها، آن ها را در سینی بچینید. در مرحله آخر طرز تهیه کدو سبز شکم پر, پنیر موزارلای رنده شده را بر روی کدوها بریزید.
9. به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزند. بعد از این مدت سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید کدوها سرد شوند.
منبع: آرگا
انتهای پیام/