در مطلب زیر قصد شما را با آموزش تهیه کمپوت زرد آلو آشنا کنیم .

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  هر فصل میوه های خوش طعم و رنگوارنگ خودش را داردکه علاوه بر اینکه میتوانیم انهارا خام نوش جان کنیم میشه انواع مربا، کمپوت و دسر های مختلف را باآنها تهیه و  دو چندان از آنها  لذت ببریم.

در این مطلب هم طرز تهیه کمپوت زردآلو این میوه خوشگل بهاری با طعم را برایتان آموزش می دهیم 

طرز تهیه کمپوت زردآلو

مواد لازم

۵۰۰ گرم زردآلو

۱۲۰ گرم شکر

۱و نیم لیوان آب

۱ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه

طرز تهیه کمپوت زردآلو


مراحل تهیه

برای تهیه این کمپوت لذیذ ابتدا باید آب و شکر رو داخل یه قابلمه بریزیم و حرارت را ملایم کنیم و مواد راهم بزنیم تا شکر حل شود.

طرز تهیه کمپوت زردآلو

حالا باید اجازه بدیم تا ٖآب جوش بیاد.

طرز تهیه کمپوت زردآلو

تا آب جوش بیاد زرد آلوها رو از وسط نصف کرده و هسته شون رو هم در میاریم.

طرز تهیه کمپوت زردآلو

بعد از جوش آمدن آب، آبلیمو که بهتره از آب لیموترش تازه استفاده کنیم رو به آب و شکر اضافه میکنیم.

طرز تهیه کمپوت زردآلو

در نهایت زردآلوهارو به آب در حال جوشیدن اضافه کرده و اجازه میدم تا همراه آب برای ۵ الی ۱۰ دقیقه بجوشن.

طرز تهیه کمپوت زردآلو

دقت کنین که زرد آلو خیلی زود میپزه و نرم میشه و در صورتی که زیاد با آب بجوشه زود له میشه پس حتما در حین جوشیدن چکش کنین و در قابلمه هم باید باز باشه.

طرز تهیه کمپوت زردآلو

حالا کمپوت ما حاضره و باید اجازه بدین تا سرد بشه و بعد از سرد شدن میتونیم داخل ظرف در بسته بذاریم و در یخچال نگهداریش کنیم و وقتی خوب خنک شد سروش کنیم … نوش جان

طرز تهیه کمپوت زردآلو

 

منبع: وبسایت دونفره 

انتهای پیام/

آموزش مرحله به مرحله تهیه کمپوت زردآلو

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.