به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هر فصل میوه های خوش طعم و رنگوارنگ خودش را داردکه علاوه بر اینکه میتوانیم انهارا خام نوش جان کنیم میشه انواع مربا، کمپوت و دسر های مختلف را باآنها تهیه و دو چندان از آنها لذت ببریم.
در این مطلب هم طرز تهیه کمپوت زردآلو این میوه خوشگل بهاری با طعم را برایتان آموزش می دهیم
مواد لازم
۵۰۰ گرم زردآلو
۱۲۰ گرم شکر
۱و نیم لیوان آب
۱ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه
مراحل تهیه
برای تهیه این کمپوت لذیذ ابتدا باید آب و شکر رو داخل یه قابلمه بریزیم و حرارت را ملایم کنیم و مواد راهم بزنیم تا شکر حل شود.
حالا باید اجازه بدیم تا ٖآب جوش بیاد.
تا آب جوش بیاد زرد آلوها رو از وسط نصف کرده و هسته شون رو هم در میاریم.
بعد از جوش آمدن آب، آبلیمو که بهتره از آب لیموترش تازه استفاده کنیم رو به آب و شکر اضافه میکنیم.
در نهایت زردآلوهارو به آب در حال جوشیدن اضافه کرده و اجازه میدم تا همراه آب برای ۵ الی ۱۰ دقیقه بجوشن.
دقت کنین که زرد آلو خیلی زود میپزه و نرم میشه و در صورتی که زیاد با آب بجوشه زود له میشه پس حتما در حین جوشیدن چکش کنین و در قابلمه هم باید باز باشه.
حالا کمپوت ما حاضره و باید اجازه بدین تا سرد بشه و بعد از سرد شدن میتونیم داخل ظرف در بسته بذاریم و در یخچال نگهداریش کنیم و وقتی خوب خنک شد سروش کنیم … نوش جان
منبع: وبسایت دونفره
انتهای پیام/