صالحی امیری گفت: گفتگو باید عادلانه باشد و به مفهوم دادگاه برای اثبات خود و ابطال دیگری نباشد.
 
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضا صالحی امیری وزیر اسبق ارشاد و رئیس کمیته ملی المپیک در کنگره پرسش مهر محور پاسخگویی به سوال رئیس جمهور گفت: اگر امروز آمار خشم و ناامیدی بالاست به دلیل این است که که کمتر گفتگو می‌کنیم در حالی که گفتگو باعث ایجاد فضایی برای فهم بیشتر و فضیلت معرفت و اخلاق است.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش اصلی ترین کانون تاثیرگذار و نقطه آغاز گفتگوی ملی است چرا که عامل اصلی منازعه تخاصم فرهنگی است و این منازعه به دلیل نبود گفتگو است در حالی که آموزش و پرورش محور همگرایی فرهنگی جامعه است.

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: راه حیات اجتماعی از گفتگو می‌گذرد و آنچه باید مورد توجه باشد لوازم اخلاقی گفتگوی فرهنگی و تواضع است.

گفتگو مقدمه آزاد اندیشی است

صالحی امیری ادامه داد: گفتگو به نشاط و مشارکت اجتماعی کمک شایانی کند و در افزایش تحمل اجتماعی کمک کننده است و مقام معظم رهبری بارها به آزاد اندیشی توجه کردند و باید بدانیم که گفتگو مقدمه آزاد اندیشی است.

وزیر اسبق وزارت ارشاد با اشاره به اینکه گفت‌وگو پیش شرط‌هایی دارد، گفت: گفتگو باید عادلانه باشد و به مفهوم دادگاه برای اثبات خود و ابطال دیگری نباشد، گفتگو باید افزایش سطح مشارکت فرهنگی و محصول عقل جامعه بشری باشد، این مهم مبتنی بر آزادی، اصل احترام به تفکر و اعتقادات و آداب و رسوم بوده و مدارا و سازگاری فرهنگی را در خود دارد.

آموزش و پرورش نیازمند تحول بنیادین در سطح نظام سیاسی است

صالحی امیری گفت: آموزش و پرورش امروز ما نیازمند تحول بنیادین در سطح نظام سیاسی است و باید بدانیم رضایت جامعه به رضایت از اموزش و پرورش منجر می شود چرا که فرزندان از طریق معلمان درک روشن تری پیدا می‌کنند و در آموزش و پرورش باید از سطح به عمق و از نظام رسمی به نظام مردمی برسیم.

وی تصریح کرد: آموزش و پرورشی را باید دنبال کنیم که نسخه شفابخش باشد و امروز ظرفیت پاسخگویی داشته باشد اما نظام سیاسی باور ندارد نسخه شفابخش ما آموزش و پرورش است. معلمان می توانند نسخه شفابخش برای نسل آینده به ارمغان بیاورد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار