طاهر موهبتی مدیر عامل بیمه سلامت در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره تعداد مراکز ترک اعتیادی که با سازمان بیمه سلامت قرارداد دارند، اظهار کرد: حدود ۴۰۴ مرکز که ۱۷۷ مورد آن دولتی است در سراسر کشور با سازمان بیمه سلامت برای ارائه خدمات به معتادان قرارداد دارند.
وی اضافه کرد: حدود ۷۰ درصد هزینههای این خدمات به وسیله سازمانهای بیمهگر و ۳۰ درصد به وسیله خود بیمار پرداخت میشود.
مدیر عامل بیمه سلامت با اشاره به اینکه نزدیک به ۴۷ هزار نفر از معتادان به مواد مخدر و روانگردان تحت پوشش بیمه قرار گرفتند، افزود: سال گذشته معتادان به مواد مخدر و قرصهای روان گردان با حدود ۲۸۰ هزار بار مراجعه به مراکز، انواع خدمات بهداشتی و درمانی را دریافت کرده اند.
موهبتی با بیان اینکه معتادان به علت ثبت اسامی در مراکز، علاقه چندانی برای مراجعه به مراکز درمانی ندارند، عنوان کرد: البته محرمانه بودن اطلاعات مد نظر است، اما برای این موضوع نیز باید تدابیری در نظر گرفت.
وی گفت: در این بخش خدمات فقط به وسیله سازمان بیمه سلامت ارائه نمیشود و سازمان تامین اجتماعی، نیروهای مسلح و حتی کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز اطلاعاتشات را در سامانه ثبت میکنند.
مدیر عامل بیمه سلامت یاد آور شد: بر اساس شرایط ثبت کنندگان اعتبارات در اختیار سازمانهای بیمهگر قرار میگیردالبته در این بین، بخشی از افراد مجهول الهویه هستند و این یکی از معضلات جدی ماست، زیرا برخی از این افراد اطلاعات خود را در اختیار مراکز درمانی قرار نمیدهند.
انتهای پیام/